Recensie: Compleet van de wijs – Kristie Raaijmakers

Cover van HarperCollins

Vandaag heb ik de recensie van Compleet van de wijs van Kristie Raaijmakers voor je. Het is het eerste deel in de ‘Rock & Flirt’-serie. Lees je mee?

Het verhaal van Compleet van de wijs

Rock & Flirt is een heerlijke vierdelige feelgoodserie die bol staat van muziek, romantiek en vriendschap. ‘Compleet van de wijs’ is het eerste deel. Are you ready to rock?

Fleur fladdert door het leven: ze struint concerten en festivals af, zingt regelmatig op feesten en partijen en flirt er lustig op los. Niet voor niets staat ze bekend als ‘Fleur Flirt’. Haar dagelijkse leven is alleen wat saai: ze werkt al jaren voor dezelfde vreselijke bazin en haar relaties lijken een maximale houdbaarheidsdatum van een paar maanden te hebben. Kortom, Fleur Flirt is toe aan verandering.

Ze is dan ook dolblij als ze de kans krijgt om mee te doen aan Utrecht on Stage, hét evenement voor jong muzikaal talent. Het enige nadeel is dat ze een duet moet zingen met de mannen van de up-and-coming rockband Misty Figures. Vanaf het eerste moment dat hij haar op een feestje tegen het lijf loopt, lijkt de arrogante leadzanger Jeff een hekel te hebben aan Fleur. Gelukkig heeft ze wel een fijne klik met Johan, de charmante drummer. Maar hoe komt het toch dat Jeff zo anders lijkt als hij begint te zingen? En waarom raakt Fleur daar zo van in de war?

Mijn mening

De cover van ‘Compleet van de wijs’ vind ik zo leuk. Ik houd van dit soort covers met kleurtjes en sierlijke letters. Het is misschien veelvoorkomend, maar ik vind het gewoon te leuk.

Het begin van het verhaal is een tikkeltje ongemakkelijk en ergens ook wel grappig. Toch duurde het even voor ik in het verhaal zat.

Jeff vind ik een leuk personage. Hij is een mooie tegenhanger van Fleur. Aan Fleur moest ik een beetje wennen. Het lag een beetje te dik erbovenop dat ze een enorme flirt is. Ik houd ervan als ik als lezer zelf conclusies mag trekken over een personage. Nu werd dat eigenlijk een beetje te veel voor me gedaan. De personages zijn wel heel menselijk.

Het is mooi hoe alle lijntjes bij elkaar komt. Misschien was het een tikkeltje voorspelbaar, maar dat vond ik geen probleem. Soms had er wel een beetje meer vaart in het verhaal mogen zitten.

De stijl van Kristie Raaijmakers is vlot en leest heel fijn!

Het is een heel leuk verhaal en echt een typische feelgood. Ik ben benieuwd naar de vervolgdelen van deze serie! Ben je fan van Susan Muskee dan ga je dit ook heel leuk vinden.

Compleet van de wijs is een leuke feelgood!

Liefs,

Veronique

Bedankt HarperCollins voor het boek!

Je kunt dit boek o.a. bij Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Compleet van de wijs

Auteur: Kristie Raaijmakers
Uitgever: HarperCollins
ISBN e-book: 9789402766578

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hieronder op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge