Recensie: Confrontatie! – Esther van der Ham

ConfrontatieVan Droomvallei Uitgeverij mocht ik meedoen aan de blogtour rondom het boek Confrontatie! van Esther van der Ham. In mijn Veronique Verwacht van April kon je al lezen dat ik naar dit boek uitkeek. Ik ben blij dat ik mee mocht doen aan de blogtour rond dit boek. In deze recensie vertel ik je meer over het verhaal. Lees je mee?

Het verhaal

“Confrontatie!” is het derde deel in de C-serie van Esther van der Ham.

Na een traumatische ervaring tijdens een weekje vakantie met de familie in Spanje, probeert Annabel thuis de draad weer op te pakken. Dit is lastig, maar een collega biedt haar de helpende hand. Ze neemt Annabel mee uit om haar even uit de sleur te halen. Dit gaat mis. Annabel verliest de grip op de werkelijkheid, het contact met haar familie verslechtert en dan wordt ze ook nog beschuldigd op haar werk. Helpt de ondersteuning uit onverwachte hoek?

Mijn mening

“Confrontatie!” maakt deel uit van een serie. Sommige verwijzingen (naar personen of gebeurtenissen) snapte ik daardoor minder goed. Toch is het verhaal ook goed los te lezen.

Annabel is een interessant personage en soms wil je haar door elkaar schudden. De naïviteit van Annabel raakt je en je leeft intens met haar mee. De emoties in het boek worden heel goed beschreven en ze raken de lezer. De gebeurtenissen in het verhaal zijn aangrijpend en laten je niet snel los.

Het boek heeft een sterk begin en de toon is gezet. Het verhaal zit vol spannende ontwikkelingen en het tempo in het boek is hoog. Hierdoor vliegen de bladzijdes door je vingers. Esther van der Ham heeft een goede, vlotte schrijfstijl. Soms was het verhaal een tikkeltje kort door de bocht.

Confrontatie! is een aangrijpende thriller.

Deze recensie maakt onderdeel uit van de blogtour rondom dit boek. Blije Boekenwurm schreef er deze recensie over en op 18 mei 2018 komt de recensie van Mustreads or not! online.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Droomvallei Uitgeverij voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

One Reply to “Recensie: Confrontatie! – Esther van der Ham”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge