Recensie: De kleuren van de liefde – Cristina Caboni

Vandaag heb ik de recensie van een mooie roman voor je. Ik las De kleuren van de liefde van Cristina Caboni. Wat een mooi verhaal is dit! Ik vertel je er graag meer over. Lees je mee?

Het verhaal van De kleuren van de liefde

In de zomerroman ‘De kleuren van de liefde’ van bestsellerauteur Cristina Caboni heeft Stella een uniek talent: niet alleen kan ze geweldig schilderen, maar ze ziet de wereld ook nog eens in technicolor. Elke kleur heeft zijn eigen gevoel en zijn eigen betekenis. Maar dan raakt Stella haar baan kwijt, en valt al haar houvast weg. De kleurrijke wereld die ze altijd kende, heeft plotseling alleen nog maar grijstinten.

Stella besluit haar oudtante Letizia op te zoeken. Als ze bij haar op zolder een koffer vol tekeningen vindt, voelt Stella meteen de kleuren en haar gevoel weer in haar opleven. Wie heeft deze mysterieuze tekeningen gemaakt, en wat houdt haar oudtante verborgen?

Tijdens haar zoektocht naar antwoorden stuit Stella op een indrukwekkend familiegeheim, waardoor ze Letizia nooit meer in hetzelfde licht zal zien…

Mijn mening

De cover van ‘De kleuren van de liefde’ van Cristina Caboni hebben we al vaker gezien. Het is een mooi landhuis met wat fraaie bloemen. Ik vond hem mooi, maar niet zo verrassend. De binnenkant van het boek (paperback) is heel mooi gedaan.

Het begin van het verhaal bezorgde me kippenvel. Het is zo mooi. Bijna breekbaar. Het is een heel kwetsbaar verhaal en dat heb je in het begin misschien niet zo door. Het begin lijkt op de verhalen van Sarah Lark en Lucinda Riley, maar onverwachts komt er een diepere laag in het verhaal. Het wordt dan een iets zwaardere roman, althans zo voelt het.

De personages in ‘De kleuren van de liefde’ zijn warm. Stella is een mooi personage en net als het verhaal voelt ze heel breekbaar. De breekbaarheid van het verhaal, de kwetsbaarheid, vond ik heel bijzonder. Stella maakt een mooie groei door.

Er zitten een aantal goede plottwists in. Het komt onverwachts. Op een mooie manier komen heden en verleden samen. Dit is waanzinnig gedaan. Het plot van deze roman is grandioos. Het verhaal ontvouwt zich op zo’n bijzondere manier. Het is echt genieten!

Als je houdt van de boeken van Sarah Lark of Lucinda Riley dan ga je hier ook van genieten. De titel ‘bestsellerauteur’ snap ik helemaal!

De kleuren van de liefde is waanzinnig. Een verhaal om van te smullen!

Liefs,

Veronique

Bedankt Xander Uitgevers voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van De kleuren van de liefde

Auteur: Cristina Caboni
Uitgever: Xander Uitgevers
ISBN paperback: 9789401617390    
ISBN E-Book: 9789401617673  

Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge