Recensie: De partycrasher – Sophie Kinsella

Yes! Eindelijk mag ik de recensie van De partycrasher van Sophie Kinsella met je delen! Ik heb zo enorm genoten van dit leuke boek. Lees je mee?

Het verhaal van De partycrasher

Nadat haar ouders uit elkaar zijn gegaan is Effie vervreemd geraakt van haar vader en begon ze een vete met zijn knappe (en veel jongere) nieuwe vriendin, Krista. En nu krijgt Effie nog meer slecht nieuws: Greenoaks, het Victoriaanse landhuis dat Effie haar hele leven haar thuis noemde, wordt verkocht. Wanneer Krista besluit een ‘housecooling’-feest te geven, weigert Effie te gaan. Maar dan herinnert ze zich dat een geliefde schat uit haar kindertijd nog steeds in het huis verborgen ligt. Haar enige kans om die terug te krijgen is door in te breken terwijl iedereen druk aan het feesten is. Terwijl Effie door het huis sluipt, zich verstopt onder tafels en door kiertjes gluurt, realiseert ze zich dat de geheimen die Greenoaks bewaart niet alleen op zolder liggen.

Mijn mening

Vroeger verslond ik de ‘Shopaholic’-reeks van Sophie Kinsella. Ik leende de boeken meerdere keren bij de bibliotheek. Toen ik het persbericht van ‘De partycrasher’ las, was ik direct verkocht. Ik moest dit nieuwste boek gewoon lezen. En… het stelde me niet teleur!

De stijl van Sophie Kinsella is meeslepend, vlot en doorspekt met humor. Ik heb zo enorm genoten van de prettige stijl van Sophie Kinsella. Het tilt het boek naar zo’n hoog niveau.

Het grootste gedeelte van het verhaal speelt zich af op die ene avond. Het kan daardoor lijken alsof het een beetje saai is, maar dat is helemaal niet het geval. Het heden wordt afgewisseld met flashbacks en daardoor behoudt het verhaal de vaart en krijgt het leuke wendingen. Ik vond dit een origineel aspect.

Naast hilarische wendingen is het verhaal ook spannend. Je moet weten of het Effie lukt om haar schat uit het huis te halen. Het is een hartverwarmend verhaal vol herkenbare elementen. Het is Sophie Kinsella gelukt om me weer te betoveren!

De partycrasher is een hartverwarmend verhaal! Ik ben betoverd door Sophie Kinsella!

Liefs,

Veronique

Bedankt The House of Books voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van De partycrasher

Auteur: Sophie Kinsella
Uitgever: The House of Books
ISBN paperback:  9789044364460 
ISBN e-book: 9789044364477 

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hier op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge