Recensie: Gek van jou! – Jette Schröder

Ik schreef weer een recensie voor Feelgoodboeken.nl! Deze maand heb ik de recensie van Gek van jou! van Jette Schröder. Lees je mee?

Het verhaal van Gek van jou!

Na die laatste mislukte date heeft Lize het hé-lemaal gehad met mannen. Vanaf nu is ze ‘happy single’. En dan kan ze ook nog eens aan het werk voor Frappy.nl, hét platform voor vrouwen die geen man nodig hebben om gelukkig te zijn. Komt dat even goed uit!Dan krijgt ze een tweeweekse retraite naar The Mansion of Love cadeau, waar gastvrouw Marie-Sophie jonge vrouwen op geheel unieke wijze onderwijst in de liefde. Meteen besluit ze dit aan te grijpen om voor Frappy een ontluisterend undercoverstuk te schrijven over haar verblijf. De wereld moet weten wat voor achterhaald en vrouwonvriendelijk instituut die belachelijke Mansion is. Maar kan Lize wel weerstand bieden aan de toch best wel aanstekelijke romantische lessen van Marie-Sophie? En waarom krijgt ze het steeds zo warm van de knappe kok des huizes?

Mijn mening

De cover van ‘Gek van jou!’ is zo leuk! Hij is lekker vrolijk en maakt je blij. Het past perfect bij de sfeer die Jette in haar verhaal beschrijft. Het is gewoon een heerlijk, vrolijk verhaal.  De stijl van Jette is vlot en leest heel fijn. De humor in dit verhaal is zo leuk! Ik heb geregeld hardop gelachen. Sommige opmerkingen van de personages zijn zo droog.  Op het eerste oog lijkt het een oppervlakkig verhaal, maar er komt onverwachts een mooie diepgang in het verhaal. Hierdoor raakte het verhaal me nog meer. Misschien is het een tikkeltje voorspelbaar, maar dat vond ik niet erg. Het stoorde me niet.  Het is een verhaal vol krachtige vrouwen en dat vind ik heel mooi. Het is echt een verhaal vol powervrouwen van allerlei generaties.  Zoek je nog een leuke feelgood? Lees dan dit verhaal! 

Liefs,

Veronique

*De recensie was onderdeel van Feelgoodboeken.nl

*Dit boek is geen recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Gek van jou!

Auteur: Jette Schröder
Uitgever: Uitgeverij HarperCollins
ISBN paperback: 9789402704846

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge