Recensie: Dodelijke cocktail – Nadine Barroso


De koningin van de plottwists is terug! Dodelijke cocktail van Nadine Barroso is een steengoede thriller met de nodige wendingen. In deze recensie vertel ik je meer over dit boek en nodig ik je uit voor een online cocktailparty! Lees je mee?

Het verhaal van Dodelijke cocktail

Vijf vrijgezelle vriendinnen beleven een zinderende zomervakantie in Italië. Maar wat zo mooi begon, eindigde in een nachtmerrie: slechts vier van hen keerden terug naar huis.

Wanneer Charlie jaren later een oude ansichtkaart ontvangt, wordt ze in een keer teruggeworpen in de tijd. Al twintig jaar lang dragen zij en haar oude vriendengroep een duister geheim met zich mee. Maar wie probeert hun zorgvuldig opgebouwde levens te ontwrichten en hen ervan te overtuigen terug te gaan naar de plek waar het allemaal begon?

Mijn mening

‘Dodelijke cocktail’ is weer een steengoede thriller van Nadine Barroso. Na ‘Verraderlijk spel’ was ik heel benieuwd naar dit nieuwe verhaal. De cover en de ondertitel hebben direct mijn aandacht. Het heeft iets prikkelends.

Het begin van de thriller is strak. Je voelt eigenlijk direct het drama beginnen en de spanning is subtiel aanwezig. Het verhaal heeft relatief veel personages. Je komt in een vriendengroep terecht en het is even aftasten wie wie is en hoe de relaties onderling lopen. Door de mix van heden en verleden leer je de vriendengroep goed kennen, althans denk je… Het tempo is door de korte hoofdstukken hoog.

Langzaam ontdek je alles en vallen de puzzelstukken op zijn plek. Het verhaal heeft een ingenieus plot met de nodige wendingen. Als je denkt alles gehad te hebben weet Nadina Barroso je te verrassen. Ze is de koningin van de plottwists!

Ik heb ontzettend genoten van deze thriller. Zoek je nog een goede thriller? Lees dan ‘Dodelijke cocktail’!

Dodelijke cocktail is waanzinnig goed! Nadine Barroso is de koningin van de plottwists!

Benieuwd naar dit boek? Koop dit boek dan via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Online cocktailparty

Vandaag, 2 augustus, om 20 uur is de online cocktailparty van ‘Dodelijke cocktail’! Je kunt meedoen via Google Meet. Ik ga met Nadine Barroso in gesprek over haar nieuwste boek, maar misschien heb jij ook wel vragen? Dit is je kans! Stel ze via de online cocktailparty. Hier kun je je aanmelden!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt De Crime Compagnie voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Dodelijke cocktail

Auteur: Nadine Barroso
ISBN e-book: 9789461097620
ISBN paperback: 9789461097453

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge