Recensie: Dr. Onenightstand – Louise Bay


Het is tijd voor een guilty pleasure! Ik las Dr. Onenightstand van Louise Bay. In mijn recensie vertel ik je meer over dit leuke verhaal. Lees je mee?

Het verhaal Dr. Onenightstand

Sutton staat op het punt te beginnen aan haar eerste jaar als aios bij het ziekenhuis waar ze altijd heeft willen werken. Hier heeft ze keihard voor gewerkt, dus ze gaat er volledig voor. In het weekend voor haar eerste werkdag haalt haar beste vriendin haar over om nog eens lekker los te gaan. Sutton gaat uit en beleeft een onenightstand met een arts die binnenkort naar Afrika vertrekt. Tenminste, dat denkt ze. Want als ze maandag op haar werk komt, is een van de eerste mensen die ze tegenkomt… precies. Haar onenightstand. Dokter Jacob Cove, haar nieuwe baas. Ja, hij is de knapste man die ze ooit heeft ontmoet. En ja, hij is een genie tussen de lakens. Maar Sutton wil koste wat kost serieus genomen worden en zich op haar carrière richten. Dat gaat ze niet door een man laten dwarsbomen. Zelfs niet door Jacob Cove.

Mijn mening

De boeken van Louise Bay lees ik meestal op vakantie als guilty pleasure. ‘Dr. Onenightstand’ is ook zo’n guilty pleasure geworden. Het is een heel sexy verhaal zonder ergens ordinair te zijn.

Louise Bay weet je bij de les te houden en ze weet het verhaal een lekker tempo te geven. Het is nergens traag, maar is perfect in balans. Het is misschien een beetje een cliché en je weet waarschijnlijk hoe het gaat aflopen, maar soms is dat gewoon heel erg lekker. Dit verhaal is zo leuk en heeft zulke leuke personages, dat het me niet stoorde.

Sutton is een leuke, spontane vrouw. Ze werkt hard voor haar dromen. Jacob Cove past perfect bij Sutton. Sommige karaktertrekjes zijn heel menselijk en herkenbaar neergezet.

Er zitten een aantal spicy scènes in, maar het wordt nergens vulgair. Het is sexy en je kunt bij dit verhaal lekker wegdromen. De voorkant is een typische voorkant en past bij de andere boeken van de auteur. Ik heb genoten van dit leuke verhaal!

Dr. Onenightstand is mijn nieuwe guilty pleasure!

Benieuwd naar dit boek? Koop dit boek dan via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt April Books voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Dr. Onenightstand

Auteur: Bernice Berkleef
Vertaling: Kirsten Groen
ISBN e-book: 9789493297494 
ISBN paperback: 9789493297487 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge