Recensie: Dromen in Bretagne – Marcella Kleine

Cover van De Verhalenfabriek

Op naar Frankrijk! Althans in het verhaal Dromen in Bretagne van Marcella Kleine. Ik vertel je graag meer over dit leuke feelgoodverhaal. Lees je mee?

Het verhaal van Dromen in Bretagne

Jamila heeft een droom. Ze wil probleemjongeren opvangen op een bijzondere locatie in het buitenland. Ze vindt een vervallen boerderij in Bretagne die helemaal geschikt is voor haar doel. Maar ze heeft geen rekening gehouden met de knappe architect die op haar pad komt. De charismatische Julien haalt haar gevoelens verschrikkelijk overhoop en breekt langzaam de muur om haar hart af. Durft ze zich weer voor de liefde open te stellen?

Mijn mening

‘Dromen in Bretagne’ heeft een leuke cover. Het is een schattig huisje en laat de sfeer van Frankrijk zien. Marcella Kleine heeft een frisse stijl. Het is een leuk verhaal en laat je even zomers wegdromen. Je waant je in Frankrijk. Het is een echte feelgood!

De emoties blijven wel wat vlak. Het verhaal kwam daardoor minder hard binnen. Jamila is een leuk personage. Ze heeft een mooie droom en een gebeurtenis heeft haar gevormd. Ze is heel menselijk neergezet. De andere personages zijn heel uiteenlopend en geven het verhaal een bepaalde charme.

Ik moest even wennen aan het einde, want ik had nog wat vragen. Volgens mij is er nog wel een vervolg mogelijk op dit leuke verhaal. Ik ben gewoon nieuwsgierig hoe het verdergaat met Jamila in Bretagne!

Dromen in Bretagne is een echte feelgood! Ik ben benieuwd hoe het verdergaat met Jamila in Bretagne.

Benieuwd naar dit boek?

Of koop het boek via Bol.comBookspot of Bruna.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Dromen in Bretagne

Auteur: Marcella Kleine
Uitgever: De Verhalenfabriek
ISBN e-book: 9789461098054

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

2 Replies to “Recensie: Dromen in Bretagne – Marcella Kleine”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge