Recensie: Frans Hartenspel – Lizette van Geene

Cover van De Verhalenfabriek

Frans Hartenspel van Lizette van Geene heeft zo’n leuke cover! In mijn recensie vertel ik je of het verhaal ook zo leuk is. Lees je mee?

Het verhaal van Frans Hartenspel

Hartsvriendinnen Anne en Nathalie vertrekken samen naar het piepkleine dorpje Les Trois-Châteaux in Noord Frankrijk, waar de belangrijkste toeristische attractie bestaat uit de vele eeuwenoude notenbomen. Ze nemen er een goedlopende bed en breakfast over. Een herenboerderij, met een moestuin, een bibliotheek én een antieke notenboom.

Beide vriendinnen hebben zo hun redenen om te gaan en zijn vastbesloten om een nieuw leven te starten. Zoals ze ook beiden stiekem vastberaden zijn om hun beste vriendin te ‘redden.’ Maar in het dorp duiken al snel de charmante, onhandige zoon van de voormalige eigenaren én een oude bekende op.

Dan blijkt dat het niet zo eenvoudig is om je verleden te vergeten, en je hart niet te volgen.

Mijn mening

‘Frans Hartenspel’ heeft zo’n leuke cover! Het is misschien zoetsappig, maar ik houd ervan! Die huisjes zijn zo leuk! De titel is heel toepasselijk en na het lezen snap je de titel.

Lizette van Geene durft van de geijkte paden af te gaan. Hoofdpersoon Nathalie is complex, maar komt goed over. Ik vind het mooi dat hier aandacht voor is. Ik wil het niet specifiek benoemen, want dan geef ik misschien spoilers weg. Dat is zonde, want dat maakt het verhaal minder mooi. Anne is een leuk personage, maar je krijgt niet zo goed hoogte van haar.

Het is een leuk plot en je krijgt direct zin in de vakantie. Ik heb genoten van deze leuke feelgood!

Met Frans Hartenspel durft Lizette van Geene van de geijkte paden te gaan!

Benieuwd naar dit boek?

Of koop het boek via Bol.comBookspot of Bruna.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Frans Hartenspel

Auteur: Lizette van Geene
Uitgever: De Verhalenfabriek
ISBN e-book: 9789461097996 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge