Recensie: De Alfa-vrouwen 3 – Mayfair – Nan Adams

Cover van Loft Books

Ik stond te popelen om in deel drie van ‘De Alfa-vrouwen’-serie van Nan Adams te beginnen. Eindelijk mocht ik Mayfair lezen! Ik was zo benieuwd naar het laatste deel. In mijn recensie vertel ik je meer. Lees je mee?

Let op: In deze recensie kunnen spoilers uit deel 1 en 2 staan!

Het verhaal van Mayfair

Geraldine verblijft met haar moeder en overgrootmoeder in het beroemde hotel The Ritz in London. Morgen komt de Alfa Romeo waar ze zo lang naar gezocht hebben aan in de stad, maar met de auto arriveren nieuwe geheimen: feiten die een eeuw lang verborgen zijn geweest en die onze blik op de huidige wereld fundamenteel zouden kunnen veranderen.

De drie vrouwen zijn nergens meer veilig en moeten vrezen voor hun leven. Zij vormen een gevaar voor de gevestigde orde. Wat is er echt gebeurd met de dood gewaande kleindochter van de honderdjarige matriarch van de familie, Beatrice? Komt er hulp uit onverwachte hoek en komt de waarheid waar de wereld al bijna honderd jaar naar op zoek is eindelijk boven tafel?

Mijn mening

‘Mayfair’ is het derde deel in de serie. Het is de perfecte afsluiter van de spannende serie. Eindelijk krijg je antwoord op al je vragen! Het is aan te raden om alle delen achter elkaar te lezen. Je blijft dan in het verhaal en snapt alle wendingen het beste. Bij mij zat er tijd tussen en daardoor moest ik even wennen en nadenken hoe het ook alweer zat. Lees ze lekker achter elkaar is mijn advies! Het is zo’n goede serie!

De cover en de titel passen bij de rest van de serie. Ik houd ervan als covers en titels bij elkaar passen. Ik vond de stamboom en het kaartje heel handig. Dit is handig, want er zitten nogal wat personages in dit verhaal! Alles hangt met elkaar samen en in dit deel komt alles bij elkaar.

Het begin vond ik heel fijn. Het helpt je met lezen. Het verhaal is spannend en zit goed in elkaar. Het is soms ook ontroerend. Je moet wel bij de les blijven, want anders raak je misschien de draad kwijt.

Ik heb genoten van dit laatste deel, maar afscheid nemen hoeft nog niet… ‘Immerville’ is een prequel. Het speelt zich af voor ‘Bellagio’.

Mayfair is de perfecte afsluiter!

Meer van De Alfa-vrouwen

Benieuwd naar dit boek of de andere boeken?

Eind oktober/begin november komt er iets heel tofs online! Houd mijn blog zeker in de gaten.

Je kunt het boek tot die tijd kopen via:

Of koop het boek of de andere boeken via Bol.comBookspot of Bruna.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Loft Books voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Mayfair

Auteur: Nan Adams
Uitgever: Loft Books
ISBN e-book: 9789047207481 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge