Recensie & winactie: Moordende paardenrace – Vera Stupenea


Van auteur Vera Stupenea las ik al de thriller ‘Bullseye‘. Moordende paardenrace is de nieuwste thriller van haar hand. Ik vertel je graag meer over dit boek met QR-codes. Je maakt ook kans op een exemplaar! Doe je mee?

Het verhaal van Moordende paarden

Schrijfster Barbara Admiraal wordt verliefd op een succesvolle paardenfokker. De paardenwereld kent ze niet en ze heeft geen idee in wat voor wespennest ze is beland. Als Barbara verdacht wordt van een moord tijdens een paardenkoers op de drafbaan in Wolvega, staat alles op het spel: haar relatie en zelfs haar leven. MET QR-codes voor video’s en foto’s over de paardenwereld.

Mijn mening

‘Moordende paardenrace’ heeft een intrigerende titel. Het klinkt spannend. De flaptekst maakt je nieuwsgierig naar het verhaal.

De spanning wordt langzaam opgebouwd en zeker de tweede helft is heel spannend. Het is, de flaptekst zegt het al, alsof je in een wespennest bent beland. Er gebeurt heel veel. Het tempo ligt hoog. Soms werd ik wel heen en weer gegooid tussen de verschillende scènes en daardoor was ik soms even de draad kwijt.

Barbara is een interessant personage. Ik kreeg alleen geen klik met haar. Ze blijft een beetje vlak. Hierdoor voelde ik haar emoties ook niet.

Je merkt dat Vera Stupenea veel kennis heeft van de paardenwereld. Hierdoor werd het een geloofwaardige thriller. De QR-codes die je kunt scannen geven je een nog beter beeld van de paardenwereld. Het ondersteunt goed het verhaal en zijn goed gedoseerd. Het onderbreekt niet de spanning van het verhaal.

Het einde is mooi rond. Het voelde alsof alles bij elkaar komt. Het verhaal heeft een goed plot en speelt zich af binnen een fascinerende wereld.

Moordende paardenrace is spannend en speelt zich af in een fascinerende wereld!

Meer van Vera Stupenea?

Benieuwd naar dit boek? Koop dit boek via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Winactie: Maak kans op 1x Moordende paardenrace


Van Vera Stupenea mag ik één exemplaar weggeven van ‘Moordende paardenrace’! Doe je mee?

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door hieronder een reactie met een geldig e-mailadres achter te laten. Extra kans maken? Volg Vera op Instagram!

De winactie sluit op 3 september 2023 om 23.59 uur.

Op 4 september 2023 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor 6 september 2023 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 6 september 2023? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Deze winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. De gegevens worden doorgegeven aan Vera Stupenea. Zij zal zorgen dat het boek wordt opgestuurd naar de winnaar! Meer informatie is te vinden in het privacybeleid. Let op: Vanwege de post kan het langer duren voor een boek er is. Veronique’s Boekenhoekje is hier niet aansprakelijk voor.

Doe je mee?

Liefs,

Veronique

Bedankt Uitgeverij Aspekt en Vera Stupenea voor het boek!

Lees ook meer op de site van Vera Stupenea.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Moordende paardenrace

Auteur: Vera Stupenea
ISBN paperback: 9789464870244 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


8 Replies to “Recensie & winactie: Moordende paardenrace – Vera Stupenea”

  1. Ik ben hier heel benieuwd naar. Ik heb op school wel veel met de sulky gereden, maar ben zelf daarna de springwedstrijd ingerold.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge