Recensie: Een Alfa-vrouwen-prelude – Immerville – Nan Adams

Cover van Loft Books

De recensie over het laatste deel in ‘De Alfa-vrouwen’-serie van Nan Adams verscheen al, maar het feest gaat nog even door. Immerville is een prequel! Het verhaal speelt zich af voor ‘Bellagio‘ en het is nog even genieten. Ik vertel je graag meer. Lees je mee?

Het verhaal van Immerville

Bellagio, Italië, 1938 Andrea werkt in het luxe hotel Villa Serbelloni aan het Comomeer. Hier ontvangt hij elke zomer de crème de la crème van Europa… en ook zijn Patrizia. Deze hertogin zet zijn wereld op zijn kop, maar voelt zij wel hetzelfde voor hem? Of bestaat hun liefde alleen daar onder de Italiaanse zon?

Mijn mening

‘Immerville’ is een kort verhaal en speelt zich af voor ‘Bellagio’. Je leert Andrea kennen en de andere personages uit ‘De Alfa-vrouwen’-serie komen voorbij. Ik las dit verhaal nadat ik de serie had gelezen. Hierdoor vielen er een aantal dingen op hun plek. Je kunt hem natuurlijk ook als eerste lezen. Het zorgt in ieder geval voor herkenning.

Ik vond het zo’n leuk kort verhaal. Het loopt gewoon lekker en past mooi bij de serie. Ik waande me nog een keer in Italië en ik genoot nog een laatste keer. Een mooie toegift (of voorproefje) van een fantastische serie!

Immerville is een mooie toegift (of voorproefje) van de serie!

Meer van De Alfa-vrouwen

Benieuwd naar dit boek of de andere boeken?

Eind oktober/begin november komt er iets heel tofs online! Houd mijn blog zeker in de gaten.

Je kunt het boek tot die tijd kopen via:

Of koop het boek of de andere boeken via Bol.comBookspot of Bruna.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Loft Books voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Immerville

Auteur: Nan Adams
Uitgever: Loft Books
ISBN e-book: 9789047209188 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge