Recensie: Dropped – Bieke Vanlaeken


Dropped van Bieke Vanlaeken is een spannende young adult met een verrassend plot. In mijn recensie vertel ik je graag meer. Lees je mee?

Het verhaal van Dropped

Dat op reis gaan een avontuur was, wisten ze. Dat het zo’n avontuur zou worden, hadden ze nooit verwacht. Negen jongeren vertrekken met het vliegtuig. Een vliegtuig dat zijn bestemming nooit zal bereiken. Een onbewoond eiland lijkt redding te brengen, maar niets is wat het lijkt. Het ene mysterie volgt het andere op. Ze gaan op zoek naar antwoorden, maar vinden steeds meer vragen. En het wordt nog erger… Komen ze ooit weer thuis? 

Mijn mening

‘Dropped’ heeft een intrigerende flaptekst en ook de cover maakte me nieuwsgierig naar het verhaal. Hoewel ik in het begin een beetje terughoudend was, vond ik de ontknoping en het plot heel erg goed. Het verraste me op een positieve manier.

Het begin is snel en eigenlijk heel spannend. Je proeft aan alles: dit gaat mis en dit kan een spannend en mysterieus avontuur worden. Tijdens het lezen werd ik nieuwsgierig naar meer. Je vraagt je als lezer een heleboel dingen af.

Het is even wennen aan de stijl. Het voelde soms een tikkeltje afstandelijk. De personages zijn interessant en je leert ze langzaam allemaal kennen. Ieder personage heeft zijn of haar eigen verhaal en Bieke Vanlaeken brengt dat op een goede manier naar over. De relaties onderling ontwikkelen zich op een mooie manier. Er is één personage met een heerlijk gevoel voor humor. Misschien een tikkeltje flauw, maar ik houd ervan! Soms moest ik wel even nadenken wie wie was.

‘Dropped’ is een spannende young adult met een goede ontknoping. Ik wil niet te veel weggeven over het verhaal, want er zitten een aantal goede verrassingen in.

Dropped is spannend en heeft een goede ontknoping!

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Blogtour Dropped

Mijn recensie is onderdeel van de blogtour van ‘Dropped’. Onderstaande bloggers doen ook mee!

Blogmas 2023

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2023! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Liefs,

Veronique

Bedankt Phoenix Books voor het boek en de blogtour!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Dropped

Auteur: Bieke Vanlaeken
Uitgever: Phoenix Books
ISBN paperback: 9789464789089

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge