Recensie: Kerstmis in de Schotse Hooglanden – Donna Ashcroft

Cover van Heartbeat

Het is tijd voor een leuke kerstfeelgood! Kerstmis in de Schotse Hooglanden van Donna Ashcroft is een heerlijke roman op bij weg te dromen. Het verhaal is liefelijk, romantisch en heel winters. Ik vertel je graag meer. Lees je mee?

Het verhaal van Kerstmis in de Schotse Hooglanden

Zullen Belles dromen dit jaar met kerst eindelijk uitkomen?

De dertigjarige Belle Albany voelt zich eenzaam deze kerst. Ze verlangt naar liefde en een beetje wintermagie, maar de vraag is of ze die nog vindt in het slaperige Schotse dorp. Dat verandert als ze de oudere Edina op haar kersenrode fiets ontmoet en besluit een onvergetelijke kerst voor hen beiden te organiseren. Maar dat is nog niet zo makkelijk in Edina’s vervallen kasteel, en zeker niet als haar knappe, lang verloren gewaande kleinzoon Jack Hamilton-Kirk opeens op de stoep staat. Hij is eigenlijk de Grinch in menselijke vorm, dus waarom klopt haar hart zo snel, elke keer dat ze in dezelfde kamer zijn? Hoe hard ze het ook probeert, Belle kan hun groeiende aantrekkingskracht niet negeren. En dan wordt er ook nog een geheim uit Jacks verleden opgerakeld…

Mijn mening

‘Kerstmis in de Schotse Hooglanden’ heeft een leuke cover. Het ademt feelgood en Kerst. Ik kreeg na het lezen van de flaptekst ook direct zin om in het verhaal te beginnen. Het klonkt zo leuk!

De personages in het verhaal zijn heel menselijk neergezet. Het is vrolijk en luchtig, maar er zit ook een randje aan de personages. Donna Ashcroft weet op een mooie manier emoties over te brengen. Edina was trouwens mijn favoriet. Zij is zo eigen en heeft een mooie kijk op de wereld.

Het verhaal is misschien een beetje cliché, maar de personages en de beschrijvingen van de omgeving maken het goed. Het is hartverwarmend en met een mooie boodschap. Na het lezen heb je dat fijne feelgoodgevoel. Ik waande me even in het Schotse dorp en droomde weg bij de sneeuw. Het is zo’n fijne feelgood voor deze donkere dagen. Zoek je nog een leuk verhaal? Lees dan ‘Kerstmis in de Schotse Hooglanden’!

Kerstmis in de Schotse Hooglanden is een hele fijne kerstfeelgood! Mijn aanrader voor de donkere dagen!

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol of Bruna. Het is ook te lezen via Kobo Plus!

Blogmas 2023

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2023! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Liefs,

Veronique

Bedankt Heartbeat/A.W. Bruna Uitgevers voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Kerstmis in de Schotse Hooglanden

Auteur: Donna Ashcroft
Uitgever: Heartbeat
ISBN e-book: 9789044936209 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge