Recensie: Duinroos – Hilde Veeren


Duinroos van Hilde Veeren is zo’n feelgood waarvan je hoopt dat hij niet eindigt. Ik wilde hem eigenlijk niet uitlezen, want dan stopte het verhaal. Gelukkig voor mij: er komt een tweede deel! Ik vertel je graag meer over dit mooie verhaal. Lees je mee?

Het verhaal van Duinroos

Als reisjournalist Molly in ‘Duinroos’ van Hilde Veeren wordt ontslagen bij het tijdschrift waarvoor ze werkt, is ze compleet uit het lood geslagen. Uit pure wanhoop gaat ze in op het aanbod van haar tante om een paar weken op haar cottage te passen in Somerset. Een tijdelijke oplossing, denkt Molly. Maar dan ontmoet ze de aantrekkelijke Atlas, het type stoere man waarvan ze nooit had gedacht dat hij op haar zou vallen, en doet ze een unieke vondst op een rommelmarkt. Maar ook in Somerset is niets wat het lijkt… Heeft Molly dan nooit geluk?

Mijn mening

‘Duinroos’ heeft een prachtige cover. Ik vind hem lief, schattig en gezellig. De binnenkant van het boek is net zo mooi. De details zijn zo goed uitgevoerd! De rug vind ik ook erg leuk. Kom je het boek in de boekhandel tegen? Bekijk dan even de binnenkant.

Het begin is heerlijk all over the place. Ik kan het niet anders noemen. Het is zooo leuk! Molly heeft iets eigens, misschien is ze een tikkeltje naïef, maar ze is ook heel lief. Ik denk dat ze voor veel lezers herkenbaar is. Je leeft echt met haar mee.

Eigenlijk wilde ik dat het verhaal eeuwig duurde. Het is eigenlijk alles wat je zoekt in een feelgood. Het is luchtig, warm, lief en hartverwarmend. Als ik dan toch een klein puntje van ‘kritiek’ mag hebben: misschien is het verhaal voor de hand liggend. Iemand erft een huisje in het buitenland en gaat daarheen als alles misgaat. Maar eerlijk gezegd houd ik gewoon van dit soort verhalen. Je droomt gewoon heerlijk weg en dat is precies wat bij ‘Duinroos’ ook gebeurt. Het verhaal heeft trouwens ook een verrassende wending. Ik ga geen spoilers weggeven, maar het maakt het verhaal verfrissend!

De stijl van Hilde Veeren is heerlijk! Je krijgt ook dat typische Engelse gevoel mee. Ik heb enorm genoten van ‘Duinroos’ en ben heel blij dat er een tweede deel komt!

Duinroos is alles wat je zoekt in een feelgood!

De cover


Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Xander Uitgevers voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Duinroos

Auteur: Hilde Veeren
ISBN e-book: 9789401619660
ISBN paperback: 9789401619639 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge