Recensie: Moordende hitte – Sophie Wester


Moordende hitte van Sophie Wester is een toepasselijke thriller voor het warme weer. Ik vertel je graag meer over dit spannende verhaal. Lees je mee?

Het verhaal van Moordende hitte

Wanneer Annejet besluit om samen met haar buurvrouwen een belevingstuin te creëren, haalt ze zich meer op de hals dan ze ooit had kunnen bedenken. De samenwerking met haar beste vriendin Karin verloopt vanaf de start van het project stroef en hun wederzijdse frustraties broeien onder de oppervlakte. De komst van Katja, een aantrekkelijke nieuwe buurvrouw, zet alle verhoudingen op scherp. Als de temperatuur blijft stijgen en de hitte ondraaglijk wordt, komen de zorgvuldig bewaarde geheimen aan het licht en loopt alles gruwelijk uit de hand.

Mijn mening

‘Moordende hitte’ is een spannende thriller. Het begin is goed en later in het verhaal kun je het begin plaatsen. Dit vond ik heel sterk. Langzaam ontvouwt zich het verhaal en ga je bepaalde puzzelstukken op elkaar leggen.

Sophie Wester heeft een fijne stijl. Het is vlot en leest lekker. Op een mooie manier worden bommetjes informatie gedropt. De spanning is vanaf de eerste pagina aanwezig en blijft aanwezig. Nergens verslapte mijn aandacht. Ik was zo benieuwd naar de afloop.

Het is even wennen aan wie wie is. Het zijn namelijk nogal wat personages en zeker de relaties onderling zijn van cruciaal belang voor het verhaal. Heb je eenmaal door wie wie is en hoe de relaties lopen dan is het een ingenieus verhaal met een spannend plot.

Moordende hitte is een ingenieus verhaal met een spannend plot!

Benieuwd naar dit boek? Koop dit boek dan via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt De Crime Compagnie voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Moordende hitte

Auteur: Sophie Wester
ISBN e-book: 9789461096821 
ISBN paperback: 9789461096777 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge