Recensie: Gevangen op papier – Femke Struijs

Cover van LoftBooks

Ik ben zo enthousiast over Gevangen op papier van Femke Struijs. In eerste instantie dacht ik een luchtige feelgood te gaan lezen, maar het werd onverwachts zo spannend! Ik vertel je er graag alles over in mijn recensie. Lees je mee?

Het verhaal van Gevangen op papier

Door haar werk als illustrator zet Mia in ‘Gevangen op papier’ haar hart en haar leven op het spel.

Als het maar even kan legt Mia alles wat ze meemaakt vast in haar tekeningen. Ze droomde altijd van een creatief leven als illustrator maar door een mislukte relatie en haar financiële situatie is ze die droom compleet uit het oog verloren. In plaats daarvan hopt ze van baan naar baan en kan ze niets vinden waar ze echt goed in is.

Dan daagt haar vriendin Stefanie Mia uit om volledig voor haar droom te gaan als het Stefanie lukt een illustratieopdracht voor haar te regelen. Tot Mia’s verrassing worden het zelfs twee opdrachten! Maar die tweede opdracht brengt niet alleen Mia’s hart, maar ook haar leven in gevaar…

Mijn mening

‘Gevangen op papier’ is een verhaal waar ik heel enthousiast over ben. De flaptekst deed me denken aan een luchtige feelgood, maar schijn bedriegt. Het werd onverwachts heel spannend. Verwacht geen thriller, maar gewoon een goed spannend verhaal. Ik vond het een mooie combinatie.

De cover vind ik schattig, maar misschien had ik gekozen voor een andere cover. Deze cover dekt voor mijn gevoel niet de lading van het verhaal. De titel is goed gekozen.

Mila is een leuk personage. Ze is ontwapenend en haar klunzigheid is goed neergezet. Ze maakt een mooie groei door. Haar vriendin Stefanie is een leuke tegenhanger.

Sommige situaties in het verhaal zijn zo grappig. Ik heb echt hardop gelachen. Er zit ook een scène in waarbij ik even moest slikken. Femke Struijs brengt op een mooie manier emoties over. Alles klikt op een mooie manier in elkaar. Het plot is zo goed doordacht. ‘Gevangen op papier’ is een nieuwe favoriet!

Gevangen op papier is een nieuwe favoriet!

Benieuwd naar dit boek?

Of koop het boek via Bol.comBookspot of Bruna.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt LoftBooks voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Gevangen op papier

Auteur: Femke Struijs
Uitgever: LoftBooks
ISBN e-book: 9789047207924 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge