Recensie: Durven dromen – Sarah Simmelink

Cover van De Verhalenfabriek

Feelgoodtijd! Ik las Durven dromen van Sarah Simmelink. Wat is dit een heerlijk verhaal! In mijn recensie vertel ik je snel meer. Lees je mee?

Het verhaal van Durven dromen

Omdat Joy thuiswerkt is er eigenlijk geen reden voor haar om iets anders te dragen dan haar onesie. Totdat de knappe buurman aanbelt…

Verbroken relatie, saaie baan, beste vriendin naar Curaçao vertrokken… en dan ook nog eens thuiswerken, terwijl haar studio niet veel groter is dan een postzegel. Joy is bepaald niet gelukkig, maar heeft er vrede mee dat ze de meeste avonden doorbrengt met wijn en datingshows op tv.

Dan zet een incident op het werk haar leven op zijn kop. Lukt het haar dit keer wel van zich af te bijten? En waarom staat die knappe nieuwe buurman ineens zo vaak voor de deur?

Mijn mening

‘Durven dromen’ heeft een leuke cover. Hij is aansprekend en vrolijk.

Sarah Simmelink heeft een vlotte stijl met een goede dosis humor. Ik heb regelmatig hardop gelachen. Joy is een heel herkenbaar personage. Ze is gewoon lekker normaal. De baas van Joy vind ik een nare man. Jeetje mina! Hij haalde nog net niet het bloed onder mijn nagels vandaan. Goed dat een personage dit bij me kan oproepen! Soms is het verhaal een beetje van de hak op de tak. Hierdoor miste ik soms de rode draad even.

Het is gewoon een heel leuk feelgoodverhaal met een verrassend plot. In het begin lijkt het een verhaal vol clichés te gaan worden, maar dit is het niet. Het is verrassend! Daarnaast zit er een hele mooie boodschap in ‘Durven dromen’.

Durven dromen is een heel leuk feelgoodverhaal met een verrassend plot!

Of je kunt het boek kopen via Bol.comBookspot of Bruna.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Durven dromen

Auteur: Sarah Simmelink
ISBN e-book: 9789461097743 

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge