Recensie: Er hangt vuurwerk in de lucht – Sophia Jager

Cover van Books & Butterflies

Tijd voor de recensie van een leuke novelle! Ik vertel je graag alles over Er hangt vuurwerk in de lucht van Sophia Jager. Lees je mee?

Het verhaal van Er hangt vuurwerk in de lucht

Een heerlijke novelle boordevol liefde en… vuurwerk! Anna, de rustige en ingetogen huisarts van het dorp, is niet van plan om zich te laten overtuigen door de burgemeester en de andere bemoeizuchtige tantes, om naar het jaarlijkse dorpsfeest te gaan. Ze weet immers precies wat er gaat gebeuren. Zoals altijd zullen ze weer proberen om haar te koppelen aan een aantrekkelijke vrijgezel en daar heeft ze na haar afgebroken relatie echt geen zin in. Hetzelfde geldt voor Pieter, de allernieuwste inwoner van het dorp. Hij heeft het immers veel te druk met zijn garage, net overgenomen in erbarmelijke staat. Pieters hoofd staat niet naar een dorpsfeest, maar net als Anna wordt ook hij met lichte dwang richting het dorpsplein gestuurd. Wie weet hangt er voor beiden vuurwerk in de lucht…

Mijn mening

Wat heeft ‘Er hangt vuurwerk in de lucht’ een leuke cover! Hij is vrolijk en maakt je nieuwsgierig naar het verhaal.

In het begin moest ik even wennen aan de stijl van Sophia Jager. Het loopt niet overal even lekker voor mijn gevoel. Hierdoor raakte ik een beetje uit mijn flow. Het tempo vond ik in het begin wat traag en het duurde vrij lang voor er vaart in het verhaal kwam. Later was het in balans en las het verhaal erg fijn.

Het is een leuk verhaal. Het is echt feelgood. Misschien is het een tikkeltje cliché, maar het is wel heel romantisch! De personages zijn menselijk neergezet. Het is realistisch. Sommige personages hebben heerlijke trekjes. Het is goed gedaan. Ik vond Anna een leuk personage. Ze draagt deze novelle.

Ik heb genoten van dit heerlijke romantische verhaal. Zoek je nog een luchtig verhaal? Lees dan ‘Er hangt vuurwerk in de lucht’!

Er hangt vuurwerk in de lucht is heerlijke feelgood!

Lees deze novelle via Bol.com!

Blogtour Er hangt vuurwerk in de lucht

Mijn recensie is onderdeel van de blogtour. Deze leuke bloggers doen ook mee:

Liefs,

Veronique

Bedankt Books & Butterflies voor het boek!

Je kunt dit boek bij o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Er hangt vuurwerk in de lucht

Auteur: Sophia Jager
Uitgever: Books & Butterflies
ISBN E-Book: 9789464661170 

Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge