Recensie: Haar woorden – Louise Candlish

Haar woorden Louise Candlish

Ik las de thriller Haar woorden van Louise Candlish. Een thriller met een originele invalshoek. Ik vertel je er graag meer over. Lees je mee?

Het verhaal van Haar woorden

The Heights is een hoog, luxe appartementencomplex met een dakterras dat je nooit zou zijn opgevallen als je niet voor het raam van de flat ertegenover stond. Maar daar sta je wel. En dan zie je hem, de man die je overal zou herkennen. Hij is nu ouder en zijn uiterlijk is subtiel veranderd, maar hij is het duidelijk. Het probleem is alleen dat dat nergens op slaat, aangezien hij al meer dan twee jaar dood is.

En dat weet je echt heel zeker, want jij bent degene die hem heeft vermoord.

Mijn mening

‘Haar woorden’ heeft een opvallende stijl. Het is bijna alsof iemand je een verhaal vertelt. De zinnen zijn prikkelend en de spanning zindert op de achtergrond. De manier waarop het verhaal geschreven is, is origineel. Het lijkt soms een boek in een boek en dit wordt afgewisseld met een krantenartikel. Langzaam ontrafel je de waarheid. Wat een originele invalshoek!

Heden en verleden worden afgewisseld. Al was het me niet helemaal duidelijk wanneer het soms een flashback was. Hierdoor raakte ik soms in de war.

Langzaam wordt er voor je gevoel opgebouwd naar iets groots. Je moet wel even doorzetten, want soms is het verhaal een tikkeltje traag. Wanneer je weet hoe het zit, is het verrassend, maar het komt niet echt bij me binnen. Ik voel de emotie niet. Het blijft voor mijn gevoel te oppervlakkig. Het einde is origineel en zit goed in elkaar.

Het plot is origineel en de flaptekst maakt je eigenlijk direct nieuwsgierig. De cover is intrigerend. De titel is goed uitgekozen. Een mooie kennismaking met Louise Candlish.

Haar woorden heeft een zinderende spanning.

Liefs,

Veronique

Bedankt Uitgeverij Volt voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Haar woorden

Auteur: Louise Candlish
Uitgever: Uitgeverij Volt
ISBN paperback: 9789021439853    
ISBN E-Book: 9789021439990

Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge