Recensie: Hart voor de baas – Cynthia Zwagemaker

Cover van De Verhalenfabriek

Hart voor de baas van Cynthia Zwagemaker is een heerlijke feelgood! In mijn recensie vertel ik je graag meer over dit leuke tussendoortje. Lees je mee?

Het verhaal van Hart voor de baas

Wanneer haar favoriete collega zomaar ontslagen wordt door hun nieuwe baas Laurens, heeft Bobbi direct een hekel aan hem. Baas of niet, Bobbi is blij dat ze niet elke dag hoeft samen te werken met deze kantoorkakker, die er geen flauw benul van heeft hoe het is om op de werkvloer te staan van een specialistenkliniek voor dieren. Helaas voor Bobbi komt ze Laurens vaker tegen dan haar lief is.

Als het noodlot toeslaat en het leven van haar Deense dog Cooper in de handen ligt van Laurens, is Bobbi genoodzaakt om haar mening over Laurens bij te stellen. Het zou misschien zelfs kunnen dat ze hem een klein tikje aantrekkelijk begint te vinden.

Niet dat ze daaraan toe gaat geven. Hij is per slot van rekening nog steeds degene die haar favoriete collega zonder pardon ontslagen heeft…

Mijn mening

‘Hart voor de baas’ heeft een leuke cover. Je ziet direct dat het een feelgoodcover is. De titel is leuk gevonden. Het begin is heel grappig en ik heb even hardop moeten grinniken. Het was zo leuk! Je zit direct in het verhaal!

Als je een dierenliefhebber bent of van honden houdt dan ga je dit een heel leuk verhaal vinden. Bobbi heeft een Deense dog en dat vond ik zo origineel! Je ziet toch meestal een Labrador in verhalen. Je voelt de liefde voor honden (en andere dieren).

Cynthia Zwagemaker heeft een vrolijke stijl. Het leest gewoon makkelijk. Er zit een goed gevoel voor humor in het verhaal. Daarnaast is er ruimte voor emoties. Het is, denk ik, voor veel lezers herkenbaar hoe je je voelt als het niet goed gaat met je huisdier.

‘Hart voor de baas’ is ook een lief verhaal. Ik heb enorm genoten van dit leuke tussendoortje!

Hart voor de baas is een lief verhaal met ruimte voor emoties! Ik heb genoten van dit leuke tussendoortje!

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol of BrunaOok te lezen via Kobo Plus!

Blogmas 2023

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2023! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Hart voor de baas

Auteur: Cynthia Zwagemaker
ISBN e-book: 9789461098580 

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge