Recensie: Vlak onder de maretak – Eveline Heijnen

Cover van Loft Books

Het is tijd voor een leuk kerstverhaal! Ik vertel je graag alles over Vlak onder de maretak van Eveline Heijnen. Lees je mee?

Het verhaal van Vlak onder de maretak

Sara moet alle zeilen bijzetten, want wat is erger dan kerst met je familie? Een huwelijk met je familie tijdens kerst vieren… Voor de lezers van Lisette Jonkman, Marijke Vos en Jenny Colgan

Sara krijgt een uitnodiging voor het huwelijk van haar moeder. Ze heeft er geen zin in, want:

a. haar moeder heeft een heel weekend uitgetrokken om het huwelijk te vieren,

b. het bruiloftsweekend valt precies tijdens de kerstdagen en

c. haar moeder is al zo vaak getrouwd dat ze ondertussen de tel kwijtgeraakt is.

Als bij aankomst blijkt dat er een kamer te weinig is en ze een kamer moet delen met haar kersverse stiefbroer Bodhi, heeft ze pas écht spijt dat ze gekomen is. Vanaf de eerste seconde ligt Sara al met Bodhi in de clinch. Dan treft ze hem onder de maretak. Maar of dit het nu beter maakt…

Mijn mening

‘Vlak onder de maretak’ is een heerlijk kerstverhaal voor de donkere dagen. Het verwarmt je hart en heeft zo’n leuke personages!

Er gebeurt veel in dit leuke verhaal, maar soms was het een tikkeltje chaotisch. Hier moest ik in het begin even aan wennen. Ik wilde soms ook wat meer weten over een bepaalde situatie. Het ging me dan net iets te snel. Eveline Heijnen heeft een vlotte stijl en het leest gewoon heel fijn.

Het hele verhaal ademt gewoon Kerst. Het deed me denken aan zo’n heerlijke romantische kerstfilm. Ik houd ervan! Het is misschien een cliché, maar ik heb echt ervan genoten! De personages veroveren je hart en zijn zo leuk neergezet. Er zit ook een leuke humor in.

‘Vlak onder de maretak’ is een heerlijke feelgood voor tijdens de feestdagen!

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol of BrunaOok te lezen via Kobo Plus!

Blogmas 2023

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2023! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Liefs,

Veronique

Bedankt Loft Books voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Gegevens van Vlak onder de maretak

Auteur: Eveline Heijnen
ISBN e-book: 9789047209874 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge