Recensie: Hopeloos verliefd in het kersthotel – Denise Meijer

Cover van Loft Books

En nog meer kerstboekentips! Ik las Hopeloos verliefd in het kersthotel van Denise Meijer. Wat is dit een heerlijk verhaal! In mijn recensie vertel ik je meer. Lees je mee?

Het verhaal van Hopeloos verliefd in het kersthotel

In ‘Hopeloos verliefd in het kersthotel’ wordt wannabe-actrice Daphne door haar oud-werkgever gevraagd om mee te spelen in een historisch kerststuk, terwijl haar vriend juist heel graag de feestdagen met haar wil doorbrengen om een speciale vraag te stellen.

Na een rits foute vriendjes en een mislukte poging om actrice te worden lacht het geluk Daphne eindelijk toe. Ze heeft een relatie met de leuke (en rijke!) Ben, een schattige kat en een appartement met een woonkamer zo groot als een balzaal. Oké, haar baan is misschien een beetje saai, maar je kunt niet alles hebben. Met de feestdagen in aantocht hint Ben dat deze kerst weleens éxtra speciaal kan worden. Gaat hij haar soms ten huwelijk vragen?

Dan vraagt Daphnes oud-werkgever vlak voor kerst om haar hulp. Het hotel waar ze vroeger werkte staat bekend om het historische kerstbal. Het bijbehorende toneelstuk dreigt echter in het water te vallen en Daphne zou de boel kunnen redden. Alleen zou ze de kerstdagen dit jaar eigenlijk doorbrengen met haar verloofde in spe… Kiest ze voor haar eigen kerstgeluk? Of voor wat iedereen van haar verwacht?

Mijn mening

‘Hopeloos verliefd in het kersthotel’ heeft een leuke cover en de titel is goed gevonden. De kat op de cover heeft een leuk detail en na het lezen van het verhaal snap je waarom hij er zo uitziet. Dit zag ik overigens pas na het lezen van het verhaal. Door de flaptekst kreeg ik zin in Kerst!

Vanaf het begin voel je aan alles dat het niet in de haak is. Je weet gewoon dat het anders moet. Daphne is gewoon niet op haar plek, maar je hebt snel een idee waar ze wel op haar plek is. In het begin is Daphne een tikkeltje naïef. Ze is lekker chaotisch. Ben is een apart personage en ik erger me soms een beetje aan hem.

Het is een heerlijk verhaal. Alles ademt Kerst! Het is misschien een tikkeltje cliché en je kunt het misschien voorspellen, maar het is gewoon een heel leuk verhaal. Het historische tintje vind ik goed gevonden en geeft het net wat extra’s. Ik heb gewoon enorm genoten van dit leuke verhaal. Echt een aanrader voor de feestdagen!

Hopeloos verliefd in het kersthotel is een heerlijk kerstverhaal!

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol of BrunaOok te lezen via Kobo Plus!

Meer van Denise Meijer?

Blogmas 2023

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2023! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Liefs,

Veronique

Bedankt Loft Books voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Gegevens van Hopeloos verliefd in het kersthotel

Auteur: Denise Meijer
ISBN e-book: 9789047208051 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge