Recensie: Het café aan de kust – Tina van Dijk

Cover van Loft Books

Het café aan de kust van Tina van Dijk is een heerlijke feelgood! Ik vertel je er graag meer over. Lees je mee?

Het verhaal van Het café aan de kust

‘Het café aan de kust’ van Tina van Dijk is het eerste deel uit de feelgoodserie ‘De kust’.

Emmie maakt een moeilijke tijd door. Ze heeft een poosje verlof genomen van haar veeleisende werk bij een advocatenkantoor nadat ze tijdens een vergadering is flauwgevallen van vermoeidheid. Nu zit ze thuis, maar het lukt haar nog altijd niet om tot rust te komen. Gelukkig komt haar moeder met een plan: Emmie kan een tijdje logeren bij haar oom Bart, die een klein café runt in het gemoedelijke dorpje Duijnen, aan de kust. Emmie twijfelt even of ze haar Amsterdamse leven zomaar kan achterlaten, maar stapt dan toch in de auto. Een heerlijke strandwandeling zal geen kwaad kunnen en ze kan vast ook af en toe bijspringen in het café, de locals ontmoeten. Krijgt ze in Duijnen inderdaad de kans om weer tot zichzelf te komen? En wie weet, misschien komt zelfs de liefde op haar pad.

Mijn mening

De voorkant van ‘Het café aan de kust’ is erg leuk. Hij is zo schattig! De titel vind ik erg leuk. Je wordt toch blij van de cover?

Tina van Dijk heeft een fijne stijl. Het is warm. Het verhaal is een tikkeltje cliché, maar ik vond dat eigenlijk wel leuk. In het begin kom ik niet direct in het verhaal. Het voelt een beetje vlak en daardoor raakt het me niet. Tegen het einde kom ik beter in het verhaal en vind ik het leuk.

‘Het café aan de kust’ is een leuk verhaal. Ik ben wel nieuwsgierig naar de rest van de serie. Je bent benieuwd hoe het verdergaat met Emmie. Ze is een leuk personage, maar ik zou haar graag nog beter leren kennen. Dat is het mooie aan een serie: je kunt personages en relaties laten groeien.

Dit is het eerste deel van de serie ‘De Kust’ en ik ben benieuwd naar de rest. De basis is in dit eerste deel gelegd. Er is ruimte voor groei.

Het café aan de kust is een leuk verhaal!

Liefs,

Veronique

Bedankt Loft Books voor het boek!

Je kunt dit boek o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Het café aan de kust

Auteurs: Tina van Dijk
Uitgever: Loft Books
ISBN e-book: 9789047206903 

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge