Recensie: Het rebound effect – Eve Hazel

Cover van Kobo

Vanaf vandaag kun jij de Kobo Original Het rebound effect van Eve Hazel lezen! Als blogger mocht ik deze al eerder lezen. Hoe leuk! Het is een boek waar ik enorm van heb genoten. Ik vertel je graag meer. Het is ideaal voor de zomerse dagen! Lees je mee?

Het verhaal van Het rebound effect

Tess Vermeer had altijd alles prima op een rijtje: ze was het knapste meisje van de school, haalde goede cijfers en basketbalde ook nog eens op het allerhoogste niveau. Totdat alles tijdens een dramatische zomer in duigen valt. Ze vertrekt halsoverkop naar haar vader in Friesland en laat alles achter: school, basketbal… en haar allerbeste vriend, Daan Blok.

Twaalf jaar later is Tess met hulp van haar familie en goede vriendin Nicole weer opgekrabbeld. Het leven lacht haar toe. Tot ze in de sportwinkel letterlijk tegen haar verleden aanbotst. Hij is lang, donker en sterk, en speelt in het Nederlands basketbalteam. Zal hij Tess ooit kunnen vergeven voor wat ze hem al die jaren geleden heeft aangedaan?

Mijn mening

‘Het rebound effect’ maakt een vliegende start. Je voelt de adrenaline. Het tempo ligt in het hele verhaal hoog. Je verveelt je geen moment.

De personages sluit je direct in je hart. Tess is een leuk, spontaan personage met haar eigen problemen. Daan is de tegenhanger van Tess en en eigenlijk steelt hij direct je hart. Nicole is de steun en toeverlaat van Tess. En eigenlijk ben ik benieuwd naar meer van Nicole. Volgens mij heeft zij ook een interessant verhaal om te vertellen.

Het is echt een mooie roman. Het is misschien cliché en een beetje voorspelbaar, maar ik houd ervan! Het is gewoon heerlijk.

De stijl van Eve Hazel is vlot. De hoofdstukken zijn kort. In eerste instantie dacht ik dat het een vlak verhaal zou zijn, maar er komt onverwachts een heftige twist. Dit komt recht je hart binnen. Toch weet Eve de luchtigheid terug te brengen.

Het is gewoon een heel leuk verhaal en dat einde! Zo leuk! Heel origineel om zo te eindigen. Ik heb genoten van ‘Het rebound effect’. Mijn aanrader voor deze zomer!

Het rebound effect is mijn aanrader voor deze zomer!

Liefs,

Veronique

Bedankt Kobo voor het boek!

Je kunt dit boek o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Het rebound effect

Auteur: Eve Hazel
Uitgever: Kobo Originals
ISBN e-book: 9781774538326 

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hier op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge