Recensie: Het simpelste geschenk – Stefanos Xenakis

Het simpelste geschenk van Stefanos Xenakis lag maanden op mijn nachtkastje. De korte hoofdstukken waren ideaal voor het slapen. De overpeinzingen zijn prachtig. Het voelde bijna als poëzie. Ik heb enorm genoten van dit mooie boek met prachtige cover. Ik vertel je meer over dit boek in mijn recensie. Lees je mee?

Het verhaal van Het simpelste geschenk

‘Het simpelste geschenk’ bevat alledaagse verhalen vol kleine wonderen die ons allemaal overkomen. Deze verhalen nodigen je uit om in je eigen wereld te duiken, je manier van denken te evalueren en de balans op te maken van de manier waarop je je leven leidt. Van het begroeten van je buren met een warme glimlach tot behulpzaam zijn voor anderen; Stefanos Xenakis laat zien dat ieder van ons de potentie heeft om groots te zijn. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is onvoorwaardelijk menselijk zijn.

Als je het gevoel hebt dat iets je ervan weerhoudt het leven te leiden dat je echt wilt, of als je eindelijk voluit wilt gaan leven: dit boek is het antwoord.

De cover van Het simpelste geschenk

Gif dover Het simpelste geschenk

Mijn mening

‘Het simpelste geschenk’ heeft een waanzinnige cover. Simpel, elegant en een mooi kleurenpalet maken deze cover zo mooi! De auteur Stefanos Xenakis is een Griekse ondernemer en inspirerende spreker. De Griekse sfeer spat van het boek. Het is een hele mooie hardcover.

Stefanos Xenakis heeft een warme, eenvoudige stijl. Less is more is hem op het lijf geschreven. De stijl is beeldend en zit vol rust. Dit boek bracht me zoveel ontspanning.

De hoofdstukken zitten vol persoonlijke verhalen en levenslessen. De verhalen worden afgewisseld met citaten die je laten nadenken. Ze verwarmen je hart. Even wat voorbeelden uit ‘Het simpelste geschenk’: “Ik weet dat het gevoel mijn enige waarheid is” (pagina 133) of “Het grootste geschenk dat je aan je naasten kunt geven, is je aanwezigheid. Ben je er, wees er dan echt” (pagina 135).

Dit boek staat vol mooie verhalen en het is echt genieten. Ideaal voor het slapen of je kunt hem gewoon openklappen en kijken wat er staat. Ik heb enorm genoten van dit magische boek. Aanrader!

Het simpelste geschenk verwarmt je hart!

Liefs,

Veronique

Bedankt Uitgeverij HarperCollins voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com, Bookspot en Bruna bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Het simpelste geschenk

Auteur: Stefanos Xenakis
Vertaler: Anneke de Reuver
Uitgever: Uitgeverij HarperCollins
ISBN Hardcover: 9789402708776
ISBN E-Book: 9789402762846

Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge