Recensie: Hoe je de beste versie van jezelf wordt – Raymond de Looze

Van Uitgeverij Haystack kreeg ik Hoe je de beste versie van jezelf wordt van Raymond de Looze. Een mooie non-fictie! Ik vertel je er graag meer over in mijn recensie. Lees je mee?

Het verhaal van Hoe je de beste versie van jezelf wordt

De beste versie van jezelf worden, wie wil dat nou niet? Je wilt eruit halen wat erin zit. Elke dag beter. De sleutel vinden naar zo veel mogelijk geluk, succes en liefde. Toch? Als je jezelf hierin herkent, dan gaat dit boek je nogal teleurstellen. Er is namelijk geen versie van jezelf, en al helemaal geen beste. Het is nog erger, want het streven naar jouw beste versie kan je behoorlijk in de weg zitten. Het goede nieuws? Je kunt jezelf wel continu ontwikkelen en in beweging blijven. In dit boek lees je hoe je dat doet en wat het je oplevert. Zonder pasklare antwoorden of doe-wat-ik-zeg-lijstjes, maar met confronterende vragen die je een nieuw perspectief opleveren. 

Mijn mening

‘Hoe je de beste versie van jezelf wordt’ heeft een mooie vormgeving. Het is kleiner dan een ‘normaal’ boek. Eigenlijk is het meer een non-fictie novelle. Door de hoeveelheid pagina’s (96) vlieg je door het boekje heen.

Het is gericht op de praktijk. Het bestaat uit drie delen en elk deel begint met een goede samenvatting van de voorgaande informatie. Dit vond ik erg prettig lezen. Je krijgt weer even een geheugenopfrisser. De informatie is hierdoor makkelijk te reproduceren. Het laatste deel is enorm tastbaar. Hier staan een aantal fijne tips in.

Raymond de Looze durft een standpunt in te nemen over waarom je juist niet de beste versie van jezelf wilt worden. Hij onderbouwt dit op een goede manier. De stijl leest erg prettig.

Hoe je de beste versie van jezelf wordt is praktisch!

Liefs,

Veronique

Bedankt Uitgeverij Haystack voor het boek!

Je kunt dit boek o.a. bij de lokale boekhandel of Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Hoe je de beste versie van jezelf wordt

Auteur: Raymond de Looze
ISBN paperback: 9789461264664
ISBN e-book: 9789461264886 
Uitgever: Uitgeverij Haystack

 Op de hoogte blijven?

Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge