Recensie: Ik red me wel – Leanne Pots


Het is tijd voor een feelgood van eigen bodem. Ik vertel je graag alles over Ik red me wel van Leanne Pots. Lees je mee?

Het verhaal van Ik red me wel

De stadse Nora wil maar één ding: op eigen benen kunnen staan. Door wat zij in haar jeugd heeft meegemaakt, weet ze zeker dat ze zichzelf nooit afhankelijk zal maken van een man. Wanneer Nora een vakantiehuisje in Twente erft van haar overleden oma, gaat ze er vier weken logeren om het op te knappen. Al snel ontmoet ze de buurman, boer Abel. Hij wil haar graag helpen, maar daar wil Nora uiteraard niets van weten. Pas als blijkt dat ze de klus zonder zijn hulp niet kan klaren, neemt ze zijn aanbod met tegenzin aan. In ruil daarvoor zal zij hem een paar dagen helpen op de boerderij.

Hoe beter Nora en Abel elkaar leren kennen, hoe meer ze voor elkaar gaan voelen. Maar hij wil geen relatie met een stadsmeisje en zij wil überhaupt geen relatie. Ze besluiten het te houden bij een zomerromance… maar is dat wel zo eenvoudig?

Mijn mening

‘Ik red me wel’ heeft zo’n gezellige cover. Het maakt je vrolijk! Het heeft een bepaalde warmte die je ook terugvindt in het verhaal.

Ik moest even wennen aan de stijl van Leanne Pots. Soms loopt het niet helemaal lekker voor mijn gevoel. Later vond ik het beter. Het verhaal maakte veel goed, want wat is dit een lekkere feelgood! Het is lekker Hollands! Ik houd hiervan! Daarnaast worden er actuele thema’s, zoals stikstofcrisis, genoemd.

Het verhaal is warm en echt feelgood. Het is gewoon een verhaal waar je dat gezellige gevoel van krijgt. Het geloof speelt een mooie rol in het verhaal. Het is goed verweven met het verhaal.

Dit is het eerste deel in de ‘Weidse liefde’-serie. Ik ben benieuwd hoe de serie verdergaat!

Ik red me wel is een gezellige feelgood!

Benieuwd naar dit boek? Koop dit boek dan via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt KokBoekencentrum voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Ik red me wel

Auteur: Leanne Pots
ISBN e-book: 9789029734226
ISBN paperback: 9789029734219

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge