Recensie: Kwaad bloed – Linda Jansma

Cover van De Verhalenfabriek

Uitgeverij De Verhalenfabriek brengt niet alleen heerlijke feelgoodverhalen uit. Kwaad bloed is een spannende thriller van Linda Jansma. Wat is dit een goede! Ik vertel je in mijn recensie meer. Lees je mee?

Het verhaal van Kwaad bloed

Vlak voor de marathon van Amsterdam wordt toptalent Sylvie Bergmans ontvoerd. Van de hardloopster wordt alleen wat bloed gevonden.Particulier rechercheur Nikki Benjamins stort zich op de zaak, maar loopt daarbij haar ex-collega’s van de recherche behoorlijk in de weg. Kunnen ze de handen ineenslaan en Sylvie vinden voor het te laat is?

Mijn mening

‘Kwaad bloed’ is een thriller van honderd pagina’s. Ideaal voor een avondje spanning! Linda Jansma weet met weinig pagina’s veel te zeggen.

Het is een complex verhaal met meerdere lagen. Vanaf de eerste pagina is er geen ruimte voor poespas. Vooral het begin is heel strak. De spanning wordt goed opgebouwd. Het tempo is hoog en het verhaal loopt lekker.

Misschien weet je op een gegeven moment hoe het zit, maar dat mag de pret niet drukken. Dit is gewoon een spannend verhaal. Met het einde weet Linda Jansma je nog een trap na te geven. Ik heb genoten van dit verhaal!

Kwaad bloed is het ideale spannende tussendoortje!

Benieuwd naar dit boek?

Of koop het boek via Bol.comBookspot of Bruna.

Meer van Linda Jansma?

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Kwaad bloed

Auteur: Linda Jansma
Uitgever: De Verhalenfabriek
ISBN e-book: 9789461097989 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge