Recensie: Kathmandu Hipsters – Peter Mabelus

Kathmandu HipstersVan Uitgeverij Ambilicious kreeg ik het boek Kathmandu Hipsters van Peter Mabelus. De titel maakte me heel nieuwsgierig. In deze recensie vertel ik je meer over deze thriller. Lees je mee?

Het verhaal

Een moord wordt gepleegd en dit wordt op film vastgelegd. Een felrode hartvormige USB-stick wisselt regelmatig van eigenaar en hipsters denken dat liefde en spiritualiteit te koop is met drank, drugs en seks. ‘Kathmandu Hipsters’ speelt zich af in Amsterdam en Nepal (op het moment dat het land getroffen wordt door de aardbeving in 2015).

Mijn mening

‘Kathmandu Hipsters’ heeft een interessante proloog en deze past perfect in het verhaal.

Peter Mabelus heeft een fijne schrijfstijl. Het verhaal bevat mooie zinnen en beschrijvingen. Soms komt er een vleugje spiritualiteit voorbij. Deze spiritualiteit is een mooie aanvulling op de spanning van de thriller. Er zit ook heel veel emotie in het verhaal en sommige emoties bezorgden mij kippenvel.

Het verhaal bevat heel veel personages en het is in het begin even verwarrend wie wie is. Per hoofdstuk wisselt het perspectief en soms is het even zoeken vanuit welk perspectief je leest.

Tijdens het lezen voel je dat er iets staat te gebeuren en je denkt te weten hoe het zit. Halverwege gaat het tempo van het verhaal omhoog en gebeurt er heel veel. Er zit een hele toffe wending in en het verhaal liet me sprakeloos achter. Meer ga ik er niet over zeggen!

Kathmandu Hipsters bevat mooie zinnen en beschrijvingen en is heel spannend!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Ambilicious voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

2 Replies to “Recensie: Kathmandu Hipsters – Peter Mabelus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge