Recensie: Kerst op afstand – Claudia Vanzegbroeck

Van uitgeverij Books and Butterflies kreeg ik de kerstnovelle Kerst op afstand van Claudia Vanzegbroeck. In mijn recensie ga ik je meer vertellen over deze feelgood. Lees je mee?

Het verhaal van Kerst op afstand

Hier gaat ‘Kerst op afstand’ over:

Chloë gaat een andere kerstperiode tegemoet dan ze had verwacht. Ze kan niet bij haar ouders op bezoek en heeft zich erbij neergelegd dat het eenzaam zal zijn dit jaar. Tijdens haar zoektocht op het internet naar een nieuwe dierenvriend wordt ze betoverd door een paar hondenogen dat ze maar niet uit haar hoofd kan zetten. Ze haast zich naar het asiel om de lieve hond te adopteren en opnieuw botst ze op een paar prachtige ogen: die van Michael… Maar liefde in deze bijzondere tijden kan niet. Of wel?

Mijn mening

‘Kerst op afstand’ past heel goed bij de bijzondere tijd waarin we nu leven. Het is mooi hoe daar op in is gespeeld. Het verhaal is voor veel mensen herkenbaar.

De cover is heel leuk en geeft je echt een kerstgevoel. De verschillende kleuren paars en het goud werken heel mooi samen. Je krijgt gewoon een kerstgevoel van de cover!

In het begin moest ik even wennen aan de stijl van Claudia Vanzegbroeck. Ik zat hierdoor niet direct in het verhaal. Dat is jammer, want bij een novelle moet je de lezer direct raken en meenemen.

Het plot is eenvoudig en enigszins voorspelbaar, maar mij stoorde het niet. De sfeer, de personages én de hond maken veel goed. Je wilt toch gewoon in het verhaal kruipen en hem knuffelen? Heerlijk!

Zoek je nog een leuke kerstnovelle? Met ‘Kerst op afstand’ kom je in de kerststemming!

Liefs,

Veronique

*Bedankt uitgeverij Books and Butterflies voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

Gegevens van Kerst op afstand

Auteur: Claudia Vanzegbroeck
Uitgever: Books and Butterflies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge