Recensie: Knalpot – Daan Goppel

KnalpotVan Uitgeverij Elmar kreeg ik twee toffe boeken. In deze recensie vertel ik je meer over het boek Knalpot van Daan Goppel. Hij neemt je mee naar Jakarta. Lees je mee?

Het verhaal

In ‘Knalpot’ vertrekt Daan Goppel voor onbepaalde tijd naar Jakarta. Hij wil weten hoe het is om in deze miljoenenstad te wonen. Daan begint aan een studie Indonesisch en gaat wonen in een kamer in een volkswijk. Jakarta is een plek van uitersten: grote verschillen tussen welvaart en cultuur. Door de verschillende verhalen leer je de stad en de mensen kennen.

Mijn mening over Knalpot

‘Knalpot’ is goed en vlot geschreven. Het is makkelijk te lezen. Vanaf de eerste pagina wordt de lezer meegenomen naar Jakarta. Je waant je in de stad en leert de mensen kennen.

Het boek bestaat uit verschillende korte verhalen. Elk verhaal eindigt met een leuke twist. De cultuurverschillen komen aan bod en dat geeft je een uniek kijkje in het ‘echte’ leven in Jakarta. Het is leerzaam.

Bij sommige avonturen vielen mijn schoenen uit en was ik sprakeloos. Vanaf de eerste pagina voel je de warmte en de hitte van de pagina afspatten. De voorkant nodigt misschien minder uit tot lezen, maar laat je niet misleiden: het boek is het lezen waard!

Knalpot geeft je een uniek kijkje in het leven in Jakarta. Vanaf de eerste pagina wordt de lezer meegenomen op een reis vol avonturen in Jakarta.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Elmar voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

4 Replies to “Recensie: Knalpot – Daan Goppel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge