Veronique’s Week #17: Veel Tommy 

En weer een nieuwe Veronique’s Week! Hij is bomvol met foto’s en de uitslag van mijn mri. Kijk je mee?

Vrijdag 8 februari 2019

Niks bijzonders. Ik heb pijn en doe mijn oefeningen.

’s Avonds kwam lieve Tom logeren. Hij bewaakt mijn voet wel even. 😊

Vriendlief en ik kijken de laatste aflevering van seizoen 1 van The Blacklist. Wow. Wat een serie! Aanrader!

Zaterdag 9 februari 2019

Ik had een slechte nacht en daardoor meer pijn. En Tom die bewaakt me wel.

Ik begon in de middag met het proeflezen van het nieuwe boek van Hilda Spruit. Het is zo leuk om te doen. Ik vind het heel bijzonder om een boek te mogen lezen voor het gedrukt wordt of voor het uit komt.

Bij het proeflezen van een boek lees je een boek dat nog moet uit komen. De proeflezer geeft feedback en hier kan de schrijver wat mee doen. De schrijver kiest verschillende proeflezers en krijgt zo verschillende commentaren. Proeflezen is bedoeld om het boek nog beter te maken.

Zondag 10 februari 2019

Ik had een goede nacht en daar was ik blij om. Ik werd wakker gemaakt door Tom. Hij was zo blij om me te zien. Zo lief.

Ik keek de Vrienden van Amstel Live op Net5 en ik zong lekker mee. Ik bekeek ook een show van Coldplay. Mijn favoriete band. In 2016 was ik bij hun show in de Arena. Wat was dat te gek. De muziek raakt me. Elke keer weer.

Tom hield niet zo van Coldplay, denk ik.

Ik bladerde en las ook nog wat in het boek Forever 27 van Godfried Nevels. Een mooi boek voor op de salontafel. De vormgeving is prachtig en er staan interessante interviews in.

Gewoon een fijne middag. Muziek, thee en drop.

’s Avonds had ik meer pijn en wist ik me eigenlijk geen houding meer. Op een gegeven moment zijn de houdingen op. We keken een aflevering van The Blacklist en aten er koekjes van mama bij. Mooi he? En lekker!

Maandag 11 februari 2019

’s Nachts was een hel nacht. Vanaf half 4 wakker en veel pijn. Ik sliep de hele ochtend op de bank en ’s middags probeerde ik te lezen, maar de woorden dansten voor mijn ogen.

Het is frustrerend. Ik wil dolgraag, maar het gaat niet. Ik zat er doorheen en had veel pijn. Normaal ben ik redelijk positief. Dit lukte vandaag niet. En dan baal ik gewoon van mezelf.

Deze foto laat mijn dag zien.

Dinsdag 12 februari 2019

Ik sliep goed. Maar 1 keer een uur wakker. En dat doet me goed. Maakt mijn hoofd rustiger.

Ik las wat in het boek Geest en beest van Marianne Vogel. Het is een combinatie van een thriller vervlochten met de narigheden van de Tweede wereldoorlog. Aanrader!

’s Ochtends hadden we de poli neurologie gebeld en de arts belde rond vijf uur terug. Hij vertelde dat ik een hernia heb en besprak kort even de opties (opereren of niet). Ik kreeg ook zwaardere pijnstillers en die werken goed. Deze slik ik tot de afspraak van woensdag. Ik ben “blij” dat het beestje een naam heeft. De pijnstillers maken me duf, minder alert en misselijk. Maar de pijn lijkt minder.

Ik keek ook nog even in de Boekenkrant en zag een aantal boeken waar ik nieuwsgierig naar ben.

De eerste is Verdoemd van Mariska Overman. Ik las al Voltooid van haar. Een aanrader! De andere is De koopman van  Peru van Natasha Pulley. Die cover is fantastisch!

Woensdag 13 februari 2019 

Door de zwaardere pijnstiller sliep ik goed. Ik genoot van het gevoel van even geen pijn. Even geen scheuten. Heel fijn.

Ik begon in het boek Het zeepaardje van Eugénie Brands. Ik vind de cover heel tof! Inmiddels heb ik hem uitgelezen: interessante personages, mooie cover, maar ik miste diepgang. 

Ik ging naar de neuroloog voor de uitslag. En het is inderdaad een hernia (dat wisten we al). Ik heb zware pijnstillers en moet bewegen. Maandag fysiotherapie. En… Ik heb een portie geduld nodig.

Donderdag 14 februari 2019

De dag van de liefde! Vriendlief en ik doen er zelf niks aan. Ik had een goede nacht en sliep 6 uurtjes! Dat voelt goed!

En ik werkte ’s ochtends een beetje achter de laptop. Heerlijk! Heb het gemist. Na 2 uurtjes werken was ik ook kapot en daarom sliep ik ’s middags 1,5 uur. Ik schreef wel nog even een recensie over een interessant boek (Knalpot van Daan Goppel). Maandag komt hij online!

Hoe was jouw week?

Liefs,

Veronique

*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden
.

Koop hier de boeken uit het artikel:
Boeken algemeen

2 Replies to “Veronique’s Week #17: Veel Tommy ”

  1. Heftig, zoveel pijn. Mijn man heeft een paar hernia’s gehad, dus ik kan me er wel iets bij voorstellen. Het is wel fijn dat je nu weet wat het is. Hopelijk herstel je nu snel. Heel veel sterkte en beterschap gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge