Recensie: Liefde, leven, lama’s – Hilary Fields

Vandaag een recensie met een wollig thema. Ik las Liefde, leven, lama’s van Hilary Fields. Wat was dit een leuk verhaal! Ik vertel je graag meer over deze feelgood.

Het verhaal van Liefde, leven, lama’s

Nadat Merry Mannings droom van Olympisch goud voorgoed is verwoest door een iets te intieme ontmoeting met een spar, belandt de voormalig ski-kampioene bij toeval in een carrière als reisjournalist. Maar in plaats van luxe reisjes maken en daarover schrijven, krijgt ze de opdracht om de blog ‘Doe mij vooral niet na’ te starten. En hiervoor ‘mag’ ze afreizen naar een afgelegen lamaboerderij New Mexico…
Al snel zit ze tot over haar oren in de alpaca’s, lama’s en geiten, en alle geuren en kleuren die daarbij voor te stellen zijn. Maar de Last Chance Llama Ranch – en een bepaalde brute cowboy – beginnen haar meer en meer te bekoren. En Merry ontdekt dat het boerenleven (met alle bijbehorende viezigheid) misschien wel precies is wat ze altijd heeft gemist…

Mijn mening

Ben je nog niet gek op lama’s en alpaca’s dan ben je dat na het lezen van deze leuke feelgood wel. Wat een leuke dieren zijn het! De voorkant is zo schattig en je krijgt gewoon automatisch een lach op je gezicht. De titel is trouwens ook te gek. Ik ben gek op alliteratie.

Vanaf de eerste pagina is het een verhaal met veel vaart. Het is net een achtbaan of een sneltrein. Hierdoor vond ik het soms een tikkeltje vaag. Het is wel een dikke pil (496 pagina’s) en daar moet je van houden.

Merry lijkt een beetje oppervlakkig op het eerste gezicht, maar dat is ze niet. Ze wordt goed uitgewerkt, maar ze won niet mijn hart. De verschillende lama’s echter wel! Ze worden zo levendig beschreven dat je wel van ze moet gaan houden.

‘Liefde, leven, lama’s’ is een heerlijk verhaal. De stijl van Hilary Fields zit vol humor en soms is het zelfs sarcastisch. Ze heeft echt een eigen stijl en je kunt het met niks vergelijken. Het is echt goede feelgood!

Liefde, leven lama’s is heerlijke feelgood!

Feelgoodboekenweek

Deze recensie is onderdeel van de Feelgoodboekenweek. Wil je niks missen? Abonneer je hier op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Liefs,

Veronique

Bedankt A.W. Bruna Uitgevers voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Liefde, leven, lama’s

Auteur: Hilary Fields
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
ISBN paperback:  9789400513754 
ISBN e-book: 9789044932744 

One Reply to “Recensie: Liefde, leven, lama’s – Hilary Fields”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge