Recensie & winactie: Liefde op bestelling – Marijke van den Elsen

Cover van De Verhalenfabriek

Op dag vijf van de Feelgoodboekenweek ga ik je alles vertellen over Liefde op bestelling van Marijke van den Elsen. Een e-book dat is uitgekomen bij De Verhalenfabriek. Dit is trouwens het zusje van uitgeverij De Crime Compagnie. In mijn recensie lees je alles over het verhaal en je maakt kans op één e-book! Lees je mee?

Het verhaal van Liefde op bestelling

Barbara is een succesvolle zakenvrouw en werkt het liefst 24/7. Het laatste waar ze tijd voor heeft, is een nieuwe liefde. Haar idee van een ideale avond uit is samen met haar beste vriendin Nicole op de bank hangen met een glas wijn en een pizza. Nicole weet Barbara over te halen om mee te doen met een door een datingsite georganiseerde valentijnsdate: een geheel verzorgde avond met de man van je dromen. De avond verloopt veel beter dan Barbara had verwacht, na een heerlijke avond en nacht met James zou ze hem graag vaker willen zien. Maar dan komt ze erachter wie haar date werkelijk is…

Mijn mening

De cover van ‘Liefde op bestelling’ vind ik minder. Hij spreekt me niet direct aan. De titel is goed gevonden.

De hoofdpersoon Barbara blijft een beetje vlak en ze weet me niet direct te raken. Het duurt even voor ik haar leuk ga vinden. De vriendschap tussen Barbara en Nicole vond ik erg mooi. Het is goed uitgewerkt.

De date van Barbara is een tikkeltje ongemakkelijk en later wordt goed duidelijk waarom. Je voelt als lezer dat er iets niet klopt en dat werkt Marijke van den Elsen heel goed uit. Er zit een hele goede wending in het verhaal. Het is verrassend en ik vind het mooi dat Marijke dit onderwerp bespreekbaar maakt. Er rust toch een beetje een taboe op.

Soms is het verhaal een tikkeltje cliché, maar dat vond ik ergens ook wel lekker. Het paste erbij. Ik kan niet vertellen aan welke film me dit verhaal doet denken, want dan geef ik een spoiler weg. Dat wil ik niet. Ik vond het een lekker verhaal. Het is feelgood met een sexy randje!

Liefde op bestelling is feelgood met een sexy randje.

Winactie: Maak kans op één digitaal exemplaar van Liefde op bestelling

Heb je genoten van de recensie en ben je nieuwsgierig? Je maakt nu kans op één digitaal exemplaar!

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door onder het artikel een geldig e-mailadres achter te laten.

De winactie sluit op 19 februari 2022 om 23.59 uur.

Op  20 februari 2022 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor  22 februari 2022 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 22 februari 2022? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. Ik verstuur alleen je persoonsgegevens naar de uitgeverij. Zij mailen je dan jouw boek! Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Even een disclaimer over het gebruik van de e-books. Deze e-books zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Het doorgeven is illegaal en strafbaar.

Je maakt alleen kans op een e-book.

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

Ik wens je veel plezier bij de winactie!

Feelgoodboekenweek

Deze recensie en winactie zijn onderdeel van de Feelgoodboekenweek. Abonneer je hier op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek en de winactie!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Liefde op bestelling

Auteur: Marijke van den Elsen
Uitgever: De Verhalenfabriek
ISBN e-book: 9789461096661 

5 Replies to “Recensie & winactie: Liefde op bestelling – Marijke van den Elsen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge