Recensie: Mijn wraak – Marijn de Graaf

Jalapeño Books benaderde mij of ik interesse had in het e-book Mijn wraak van Marijn de Graaf. Het boek is uitgegeven als onderdeel van de Jalapeño Books Talentschool. Ik vind jong talent altijd interessant en daarom wilde ik het verhaal graag lezen. In deze recensie vertel ik je meer. Lees je mee?

Het verhaal van Mijn wraak

Hier gaat ‘Mijn wraak’ over:

Julie bezoekt haar zieke oudtante Nel, maar krijgt al snel spijt van haar komst als ze van Nel’s heftige droom hoort: een meisje met de naam Johanna zou ontvoerd zijn. Het idee dat Julie de enige is die haar kan redden, laat haar niet los.

Ze zet ondanks haar twijfels de zoektocht in, samen met haar zus Mae. Naarmate de zoektocht vordert, blijkt de droom van Nel gevaarlijk realistisch. Julie heeft niet door dat ze zichzelf stap voor stap steeds verder in gevaar brengt…

Zal ze Johanna op tijd vinden?

Mijn mening

‘Mijn wraak’ begint met een knallend begin. De toon is direct gezet en je wordt direct het verhaal in gegooid.

Soms voelt het verhaal onlogisch en had ik het idee alsof ik dingen miste. Hierdoor voelde het verhaal soms gek aan. Toch ben je door de gebeurtenissen in het verhaal nieuwsgierig naar hoe het verder gaat en hoe het verhaal zich gaat ontpoppen.

Het verhaal heeft 97 pagina’s en is daardoor een kort verhaal. Het is knap dat Marijn de Graaf in zo weinig pagina’s zo’n spannend verhaal kan neerzetten. Het is spannend en het zit origineel in elkaar. Als het verhaal nog beter was uitgewerkt, dan kwam het nog beter tot zijn recht. Nu heb je het gevoel alsof je nog iets mist.

In het begin is het even wennen aan de stijl van Marijn de Graaf, maar het is knap dat Marijn nu al een eigen stijl heeft. Met de juiste begeleiding is Marijn een belofte voor de toekomst. Ik ben benieuwd wat we nog meer gaan lezen!

Mijn wraak is origineel en spannend!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Jalapeño Books voor het boek!

Je kunt het boek online kopen!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Mijn wraak

Auteur: Marijn de Graaf
Uitgever: Jalapeño Books
Aantal pagina’s: 97
ISBN ebook: 1230003775455 
Prijs ebook: €1,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge