Recensie: Tussen de leugens – Michelle Adams

Tussen de leugens

Van Uitgeverij De Fontein kreeg ik de thriller Tussen de leugens van Michelle Adams. Een intrigerend verhaal met een waanzinnig plot. Ik vertel je in mijn recensie meer over dit boek. Lees je mee?

Het verhaal van Tussen de leugens

Dit staat op de achterkant van ‘Tussen de leugens’:

Chloë Daniels komt bij in een ziekenhuis, haar geheugen verdwenen, geen idee hoe ze er beland is. Ze herkent de mensen aan haar bed niet, ze weet haar eigen naam niet. Terwijl ze langzaam herstelt, vullen haar ouders en haar zus haar geheugen in met details over haar succesvolle carrière, haar huis aan de kust en het bijna fatale auto-ongeluk. Maar Chloë krijgt het gevoel dat ze dingen voor haar verborgen houden en ze is vastbesloten de waarheid te achterhalen…

Mijn mening

Vanaf de eerste pagina is er een bepaalde onderhuidse spanning voelbaar. In het begin moet ik even in het verhaal komen, maar dan kruipt het verhaal onder je huid en laat het je niet meer los.

Bij elk stukje informatie dat Chloë krijgt, vraag je je af of het waar is. Je weet niet wie je kunt vertrouwen. Hierdoor voelde ik me soms verloren. Eigenlijk voelde ik me hetzelfde als Chloë. Aan sommige personages krijg ik een hekel. Van andere personages krijg ik geen hoogte. Ik denk dat Michelle Adams dit met opzet gedaan heeft en dit zorgt voor extra spanning in het verhaal.

Er zijn ook een aantal schuingedrukte passages. Je vraagt je af wie dit is en al snel heb je als lezer een vermoeden. Uiteindelijk komt hier zo’n grote wending. Meer ga ik je er niet over vertellen, maar het is geraffineerd gedaan.

‘Tussen de leugens’ zit zooooo goed in elkaar. Het plot is zo goed gedaan. Er wordt de hele tijd een gruwelijk psychologisch spelletje met je gespeeld. Het is een intrigerende thriller.

Tussen de leugens is zo geraffineerd. Het plot is waanzinnig. Een psychologisch spelletje to the max!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij De Fontein voor het boek!

Je kunt het boek kopen bij de lokale boekhandel of online!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Tussen de leugens

Auteur: Michelle Adams
Uitgever: Uitgeverij De Fontein
Aantal pagina’s: 368
ISBN ebook: 9789026149016
Prijs ebook: €9,99
ISBN paperback: 9789026149009 
Prijs paperback: €18,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge