Review: Mijn eigen illustratie van The pen of Jen

The Pen of Jen

Vandaag geen recensie van een boek, maar ik ga je een illustratie laten zien. Illustrator The pen of Jen maakte een persoonlijke illustratie voor mijn blog. In dit artikel ga ik je hem laten zien en vertel ik je meer over de samenwerking. Lees je mee?

*Het artikel is niet gesponsord, maar ik heb de tekening wel met korting gekregen.

De illustratie

En dit is hem dan… Ik ben zo blij ermee. Hij past perfect bij mijn blog en bij mij. Hij is een en al vrolijkheid! De kleuren passen perfect bij mijn huisstijl. Ik ben er lichtelijk verliefd op!

The pen of Jen

Het proces

The pen of Jen, Jen, stuurde mij een berichtje op Instagram of ik een persoonlijke illustratie met korting wilde hebben. Ik vond het heel origineel en ik wilde graag een illustratie voor mijn blog hebben.

Jen stelde duidelijke vragen en ze ging snel ermee aan de slag. Het begon allemaal met een papieren tekening. Deze vond ik al heel geslaagd! Het straalde zoveel warmte uit.

Daarna stuurde Jen mij een paar dagen later de digitale versie. Ik wilde graag meer blauw, want eerst was de muur roze. Door het blauw past het net iets beter bij mijn blog. Jen paste alles heel snel aan!

Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Ik wilde dit graag met je delen, omdat het toch past bij mijn blog en ik enthousiast ben.

Wil jezelf een illustratie? Neem dan een kijkje op het profiel van The pen of Jen.

Liefs,

Veronique

*Dit bericht is onderdeel van een samenwerking. Ik heb de illustratie met korting gekregen, maar ik ben niet betaald om dit artikel te plaatsen.

*Wil je meer informatie over samenwerkingen? Die vind je hier.

One Reply to “Review: Mijn eigen illustratie van The pen of Jen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge