Recensie: MZZLMoeders – Baby blues – Marion van de Coolwijk

Covers van De Verhalenfabriek

Toen ik het persbericht van Baby Blues van Marion van de Coolwijk las, was ik direct enthousiast! Dit is namelijk het (volwassen) vervolg op de serie ‘MZZLmeiden‘ (lees meer op Bol.com). Deze serie verslond ik vroeger en vond ik zo leuk! Ik was heel benieuwd of deze ‘MZZLmoeders’ ook zo leuk zijn. In mijn recensie vertel ik je of dit zo is. Lees je mee?

Het verhaal van Baby blues

Een nieuwe moeder, mom-to-be en happy single: de MZZL Meiden zijn dertig! Is hun leven nog steeds zo rock-‘n-roll? De MZZL Meiden Tanja, Joan en Hanna zijn dertig en druk bezig hun volwassen leven vorm te geven. Tanja heeft een baby van een onbekende vader: ze kan zich niets meer herinneren van de avond stappen met een paar fans. Maar haar zussen hebben het vermoeden dat Tanja wel degelijk weet wie de vader is. Joan en Brent zijn toe aan de volgende stap en doen er alles aan om zwanger te worden. Hanna snapt de baby-fuzz niet. Ze is happy single en geniet volop van het leven en de mannen die ze tegenkomt. De drie zussen besluiten samen kerst te vieren in Londen bij hun vader Parrot, maar het worden allesbehalve rustige kerstdagen.

Mijn mening

De serie ‘MZZLmeiden’ heb ik echt verslonden toen ik jong was. Het was zo’n leuke serie! Ik was altijd heel benieuwd hoe het verhaal verder zou gaan. ‘MZZLmoeders’ is het antwoord op mijn vragen.

Vanaf de eerste pagina is het gevoel weer als vanouds. Het voelde een beetje als thuiskomen. Ik vind het leuk om de ontwikkeling van de drie meiden te zien. Ze waren vroeger al verschillend en dit is in dit verhaal niet anders. Tanja, Joan en Hanna hebben allemaal een eigen weg afgelegd en hebben zich op een mooie manier ontwikkeld. Ik ben benieuwd wat er nog meer achter iedereen schuilgaat. In ‘Baby blues’ krijg je alvast een inkijkje in de verschillende levens van de dames en ik hoop eigenlijk op meer. Een deel twee zou leuk zijn.

Marion van de Coolwijk heeft een fijne stijl. Het leest gewoon erg lekker. Het verhaal is zo leuk! Ik heb enorm genoten van ‘Baby blues’. Het einde heeft een echte cliffhanger! En eigenlijk kan een tweede deel niet uitblijven.

Baby blues is zo leuk! Het is het antwoord op al je vragen na de serie ‘MZZLmeiden’!

Of je kunt het boek kopen via  Bol.comBookspot of Bruna.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Baby blues

Auteur: Marion van de Coolwijk
ISBN e-book: 9789461097330 

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge