Winactie: Maak kans op 1x Niemandsland van Adwin de Kluyver

Ben je nieuwsgierig geworden naar ‘Niemandsland‘ van Adwin de Kluyver? Dan heb ik goed nieuws! Je maakt nu kans op één hardcover van dit mooie boek! Lees snel hoe je meedoet.

Het verhaal van Niemandsland

In ‘Niemandsland’ neemt schrijver en historicus Adwin de Kluyver de lezer mee op een meeslepende literaire ontdekkingsreis richting de Zuidpool. Met aanstekelijk vertelplezier laat hij zien hoe de mens dit koude continent in de loop der eeuwen heeft gezocht, verkend, beschreven en benut. De Kluyver wekt hiervoor een bonte verzameling historische personages tot leven; mannen, vrouwen en zelfs dieren die een sleutelrol hebben gespeeld in de beeldvorming over Antarctica. Van de Vlaamse kanonnier die een doorgang tussen Amerika en het Grote Zuidland dacht te hebben ontdekt tot een walvisjagende schilder die als eerste Nederlander voet zette op het lege continent. En van de eerste vrouwen tussen de mannelijke avonturiers tot de nazi’s die er een kolonie trachtten te vestigen.

Meesterverteller De Kluyver vervlecht de verhalen over ontdekkers, antihelden, wetenschappers en charlatans met zijn eigen persoonlijke verlangen om het uiterste Zuiden te bereiken in de voetsporen van een vergeten Japanse poolheld. Als bemanningslid van een historische driemaster zeilt hij door de kustwateren van Antarctica. Onderweg maakt hij aantekeningen; over pinguïnsnelwegen, de meest zuidelijke pub op aarde en een stukje rood plastic. Niemandsland is een onweerstaanbaar leesavontuur over een vrijwel onbekend werelddeel waar niemand woont en dat van niemand is; een boek voor iedereen die zijn of haar uitzicht wil verbreden.

Lees mijn recensie hier!

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door hieronder een reactie met een geldig e-mailadres achter te laten.

De winactie sluit op 31 januari 2023 om 23.59 uur.

Op  1 februari 2023 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor 2 februari 2023 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 2 februari 2023? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. De gegevens worden doorgegeven aan Unieboek Het Spectrum. Zij zullen zorgen dat het boek wordt opgestuurd naar de winnaar! Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Niet gewonnen? Je kunt dit boek ook kopen via Bol.comBookspot of Bruna. Of steun de lokale boekhandel!

Ik wens je veel plezier bij de winactie!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Uitgeverij Unieboek Het Spectrum voor de toffe samenwerking!

Dit artikel is een samenwerking. Meer informatie lees je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

21 Replies to “Winactie: Maak kans op 1x Niemandsland van Adwin de Kluyver”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge