Recensie: Nachtstad – Wouter Dehairs

Van Uitgeverij Lannoo kreeg ik de thriller Nachtstad van Wouter Dehairs. Ik ga je vandaag alles vertellen over deze thriller. Lees je mee?

Het verhaal van Nachtstad

De vrouw van de Brusselse minister-president is verdwenen. Op een fototentoonstelling in Bozar herkent hij haar plots op een van de beelden. Het is de laatste foto die van haar werd gemaakt – op een plek waar ze niet had moeten zijn.

Ondertussen krijgt privédetective Keller Brik de vraag om de verdwijning van een tienermeisje te onderzoeken. Zijn assistente, Gwen, eist de zaak op. De zoektocht confronteert haar met geesten uit het verleden. Geesten die aantonen dat niets ooit voorbij is, vooral niet het verleden.

Mijn mening

De cover van ‘Nachtstad’ is een typische thrillercover. Het is mysterieus, maar opvallend. Het begin van het verhaal is zo goed. Ik was er stil van. Het heeft je gewoon direct.

Het begin was enorm strak en snel, maar daarna valt het verhaal stil. Het is kabbelend en mist een beetje vaart. Toch heeft het verhaal me. De spanning is onderhuids voelbaar. De gebeurtenissen zijn interessant en maken je nieuwsgierig. Tegen het einde krijgt het verhaal meer vaart.

Er zijn verschillende verhaallijnen en ik was benieuwd op welke manier die samen zouden komen. Geloof me: het komt op een mooie manier bij elkaar. Het gebeurt alleen vrij laat.

Alle losse eindjes zijn opgelost en je blijft niet met vragen achter. Soms miste ik wat diepgang bij de personages. Hierdoor voelde ik niet direct een band met ze. Aan het einde is de titel ook duidelijk. Hij is heel goed gekozen!

Nachtstad heeft een onderhuidse spanning!

Liefs,

Veronique

Bedankt Uitgeverij Lannoo voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Nachtstad

Auteur: Wouter Dehairs
Uitgever: Uitgeverij Lannoo
ISBN paperback:  9789401479738 
ISBN e-book: 9789401479745 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge