Recensie & winactie: Hack je brein – Leo Pot

Tijd voor een recensie en een winactie! Ik las Hack je brein van Leo Pot. Een interessante non-fictie met allerlei leuke weetjes en hacks over je brein. Ik vertel je snel meer over dit verhaal en je maakt kans op één exemplaar! Lees je mee?

Het verhaal van Hack je brein

Zoals een hacker de code van een computer kan veranderen, zo kun jij je denken herprogrammeren met verbluffende resultaten. Dit boek bevat 50 neurowetenschappelijke tips en technieken om vaste patronen in je brein te doorbreken. Ontdek hoe je sneller kunt leren, moeiteloos kunt afvallen, je geheugencapaciteit kunt verdubbelen, hoe je je productiviteit en je zelfvertrouwen kunt verhogen, hoe je gelukkiger en creatiever kunt worden en nog veel meer. Aan de hand van actueel psychologisch en neurowetenschappelijk onderzoek laat Leo Pot zien hoe simpele brein-hacks veel kunnen opleveren. Een must-read voor iedereen die zijn leven naar zijn hand wil zetten.

Mijn mening

Het opvallend aan ‘Hack je brein’ is het formaat. Het is kleiner dan een normaal boek, maar het ligt wel nog steeds lekker in de hand. Het is een ideaal formaat voor onderweg en het is niet te zwaar. De vormgeving van het boek is, zoals ik gewend ben van Uitgeverij Haystack, fantastisch. Het is strak en aantrekkelijk.

Ik heb elke avond één hack gelezen. Dit werkte prima, omdat het best veel informatie is. Je kunt trouwens ook gewoon een hack kiezen. Je hoeft het niet in een bepaalde volgorde te lezen.

De stijl van Leo Pot is fijn en duidelijk. Het is een praktisch boek met een goede uitleg. Sommige hacks zijn meer tips en andere hacks kun je direct uitproberen. De achtergrondinformatie is erg handig. Je weet dan waarom je brein op een bepaalde manier reageert.

Zoek je nog een leuk cadeau of wil je meer weten over de werking van je brein? Dan is ‘Hack je brein’ een aanrader!

Hack je brein is duidelijk en je kunt het direct proberen!

Winactie: Maak kans op 1 exemplaar van Hack je brein

Nieuwsgierig geworden naar ‘Hack je brein’ van Leo Pot? Mooi! Je maakt nu kans op 1 fysiek exemplaar!

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door hieronder een geldig e-mailadres achter te laten.

De winactie sluit op 24 januari 2022 om 23.59 uur.

Op  25 januari 2022 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor 26 januari 2022 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 26 januari 2022? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. Door de drukte bij de post kan het langer duren voor je gewonnen boek is bezorgd. Veronique’s Boekenhoekje is hier niet aansprakelijk voor. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Ik wens je veel plezier bij de winactie!

Liefs,

Veronique

Bedankt Uitgeverij Haystack voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Hack je brein

Auteur: Leo Pot
Uitgever: Uitgeverij Haystack
ISBN paperback:  9789461264596 
ISBN e-book: 9789461264848 

12 Replies to “Recensie & winactie: Hack je brein – Leo Pot”

  1. Die hacks die jij hierboven beschrijft kan ik allemaal al gebruiken. Grote kans dan dat de overige hacks me ook op het lijf geschreven zijn haha Ik zou ‘m graag winnen. Ik wil graag meer weten over dat mysterieuze brein van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge