Recensie: Om eerlijk te zijn – Tammy L. Gray


Om eerlijk te zijn van Tammy L. Gray is een mooi verhaal over liefde en hoop. In mijn recensie vertel ik je meer over deze roman. Lees je mee?

Het verhaal van Om eerlijk te zijn

In ‘Om eerlijk te zijn’ van Tammy Gray grijpt January Sanders alles aan om haar liefdesverdriet te ontsnappen. Als ze een tijdelijke baan aangeboden krijgt in de kerk van haar tante, neemt ze deze kans dan ook met beide handen aan ondanks dat ze niet gelovig is. Ze besluit die gedachten voor zich te houden en de gemeenschap te helpen, terwijl ze haar gebroken hart heelt. Maar als ze in de kerk een knappe, gelovige gitarist ontmoet, wordt het toch steeds lastiger om haar leugentje om bestwil vol te houden. January besluit toch te blijven, zelfs als dat betekent dat ze moet doen alsof ze in God gelooft. Liegen over haar geloof wordt nog moeilijker als ze regelmatig haar tantes tuinarchitect tegen het lijft loopt. Hij lijkt alles over haar verleden te weten en wijst haar meedogenloos op haar fouten. Zal haar weerstand tegen de waarheid haar kans op geluk vergooien?

Mijn mening

De cover van ‘Om eerlijk te zijn’ is leuk! Het heeft iets romantisch. De kleuren passen perfect bij elkaar. De flaptekst maakte me nieuwsgierig naar January en het verhaal.

In deze roman draait het om het geloof en dit is dan ook de rode draad in het verhaal. Het speelt een mooie rol. Je moet hier wel van houden.

Je voelt de emoties van January, maar je krijgt niet helemaal een connectie met haar. Er is een bepaalde gereserveerdheid. Ze maakt een mooie groei door. De andere personages blijven voor mijn gevoel iets te vlak. Daardoor vond ik het verhaal niet helemaal goed uit verf komen. Er had meer ingezeten.

‘Om eerlijk te zijn’ is een warm verhaal vol liefde en hoop. Het is het eerste deel in de serie ‘Geloof, hoop en liefde’.

Om eerlijk te zijn is een warm verhaal!

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol of Bruna of steun de lokale boekhandel! Ook te vinden op Kobo Plus!

Liefs,

Veronique

Bedankt KokBoekencentrum voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer/meelezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Gegevens van om eerlijk te zijn

Auteur: Tammy L. Gray
ISBN paperback: 9789029734936 
ISBN E-book: 9789029734943 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge