Recensie: Onder de sterren van Montpellier – Marina Folkers

Onder de sterren van Montpellier

Voor mijn verjaardag kreeg ik het boek Onder de sterren van Montpellier van Marina Folkers. Nadat ik ‘Meer dan ooit’ gelezen had, wilde ik nog meer lezen van Marina. In mijn recensie vertel ik je meer over dit verhaal. Lees je mee?

Het verhaal van Onder de sterren van Montpellier

Dit staat op de achterkant van ‘Onder de sterren van Montpellier’:

Cleo wil het liefst ver weg van de roddels die haar achtervolgen. De kans om een paar maanden naar Zuid-Frankrijk te gaan, grijpt ze dan ook met twee handen aan. Ondanks haar verlangen om onzichtbaar te blijven, is een ontmoeting met de aantrekkelijke Luc onvermijdelijk: deze Fransman woont pal naast het huis waar Cleo verblijft. Ze voelt zich op haar gemak bij hem en geeft zich steeds meer bloot. Maar is haar vertrouwen in hem wel terecht?
Luc, die eigenlijk niet zit te wachten op gezelschap, schiet Cleo in nood steeds te hulp. Hiermee slaat hij een weg in die hem voor belangrijke keuzes stelt. Wat moet hij wanneer hij beseft dat hij bij Cleo geen kans zal maken als ze erachter komt wie hij daadwerkelijk is? 

Mijn mening

De cover viel me direct op. Hij is zo romantisch en hij past perfect bij de romantische sfeer in het verhaal.

‘Onder de sterren van Montpellier’ is heerlijk romantisch. Soms zelfs een tikkeltje spannend. Het zit goed in elkaar en is gewoon een heerlijk feelgood verhaal.

De personen zijn goed gekozen. Je voelt de emoties van Cleo en je snapt de keuzes van Luc. Het verdriet van Cleo raakte me.

Ik rook bijna de geur van croissants en ik waande me even in het zonnige Frankrijk. Marina Folkers liet me even verliefd worden op het Frankrijk van Cleo en Luc.

De stijl van Mariana Folkers komt in dit verhaal goed tot zijn recht. Het leest makkelijk en je wordt meegenomen in het verhaal van Cleo en Luc.

Onder de sterren van Montpellier liet me verliefd worden op het Frankrijk van Cleo en Luc. Het is een heerlijk romantisch verhaal!

Liefs,

Veronique

*Ik kreeg dit boek voor mijn verjaardag.

*Wil je mij een recensie-exemplaar sturen? Dat kan. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge