Recensie: Onderstroom – Linda Jansma


Tussen alle leuke boekentips van auteurs heb ik even een recensie voor je! Ik mocht de thriller Onderstroom van Linda Jansma al lezen. Vanaf vandaag, 21 maart, is hij overal verkrijgbaar. Misschien ideaal om het Boekenweekgeschenk te bemachtigen? Ik vertel je graag meer over dit nieuwe verhaal. Lees je mee?

Het verhaal van Onderstroom

Door de gewelddadige dood van haar dochter Insa is Hesters leven vrijwel volledig verwoest, haar huwelijk gestrand en haar zeilschool in financiële moeilijkheden geraakt. Als na twee jaar alle cursussen eindelijk weer zijn volgeboekt komt Timo, een goede vriend van Insa, terug voor zeillessen. En hij is niet alleen, ook Timo’s vader is meegekomen en het is duidelijk dat hij een oogje op Hester heeft.
Dan wordt er in de buurt een meisje vermoord en een tweede zwaar verwond en begint Hester te vermoeden dat Insa’s moordenaar is teruggekeerd. Of nooit is weggeweest…

Mijn mening

‘Onderstroom’ van Linda Jansma heeft een toffe vormgeving. De paperback heeft blauwe zijkanten. Het ziet er zo mooi uit! Het geeft het verhaal net wat extra’s. Het maakt het een opvallende verschijning. De cover vind ik mysterieus en spannend. De flaptekst deelt precies genoeg om je nieuwsgierig te maken.

Linda Jansma kende ik al van haar andere thrillers. Ze heeft een gemoedelijke stijl. De pagina’s vlogen door mijn handen. Ik was in het verhaal gezogen.

In het begin moet ik even wennen aan alle namen en wie wie is. De zeilschool van Insa vond ik een mooie omgeving. Je krijgt een bepaald gevoel bij de plek. De spanning wordt op een subtiele manier opgebouwd. Het is zinderend spannend!

De personages vind ik leuk. Insa groeit op een mooie manier in haar rol als hoofdpersoon. Het plot zit goed in elkaar. Alles draait op een intrigerende manier in elkaar. Op een gegeven moment ging het dagen bij me, maar ik was alsnog verrast door het einde. Ik heb genoten van deze nieuwe Linda Jansma!

Onderstroom is zinderend spannend! Ik heb genoten van deze nieuwe Linda Jansma!

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol of Bruna of steun de lokale boekhandel! Ook te vinden op Kobo Plus!

Liefs,

Veronique

Bedankt voor het boek De Crime Compagnie

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer/meelezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Gegevens van Onderstroom

Auteur: Linda Jansma
ISBN paperback: 9789461098696 
ISBN E-book: 9789461098702 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge