Recensie: Onze eerste date – Meerdere auteurs

Cover van Books & Butterflies

Van Books & Butterflies mocht ik de romantische verhalenbundel Onze eerste date lezen. Het bevat verhalen van allerlei leuke auteurs. Ik vertel je graag meer over deze bundel. Lees je mee?

Het verhaal van Onze eerste date

Wat weet jij nog over je eerste date? Klamme handen, zenuwen, vlinders in je buik… Of net helemaal niet? Voor deze nieuwe bundel kropen tien auteurs in hun pen en schreven elk een kortverhaal in het genre feelgood met als thema ‘Onze eerste date’!

Mijn mening

De voorkant van ‘Onze eerste date’ is zo leuk! Misschien een tikkeltje cliché, maar ik vind dat juist leuk. In deze bundel staan tien verschillende verhalen en ik zal ze kort even bespreken.

Jora Bakker trapt af met het verhaal ‘Een blind date’. Wat een interessante insteek heeft dit verhaal. Ik miste echter de emoties. Het kwam nu niet helemaal over. Eigenlijk had dit verhaal langer moeten zijn, want dan had Jora de diepte in kunnen gaan.

Sofie Broeckx schreef ‘Plan B’. Wat is dit een grappig verhaal! Ik werd helemaal vrolijk van de stijl en het verhaal.

‘Salsageluk’ van Evy Fierens is een favoriet van deze bundel. Het is een enorm leuk verhaal. Echt feelgood!

Sophia Jager schreef het originele verhaal ‘De bar’. Dit was zooo origineel gedaan! Het had eigenlijk alles wat een goed kort verhaal moet hebben. Je wordt verrast!

‘Het gevonden mobiele’ van Brenda Kleinherenbrink is geweldig. Het is zo leuk! Het is verrassend!

Aysline McGrath schreef ‘Sterrenwacht’. Het is een leuk verhaal, maar sommige dingen klopten voor mijn gevoel niet. Ik vind het wel een mooie titel. Het is goed gevonden.

Els Mertens maakt een goede indruk met ‘Geluk op je bord’. Een verrassend verhaal vol snelheid en leuke wendingen. Deze auteur zoekt de verdieping en dat pakt goed uit in deze novelle. Knap! Met weinig woorden kan Els Mertens veel zeggen.

‘Op date in The Shipping Gate’ van Isa Moora is het achtste verhaal in de bundel. Het is een vlot geschreven verhaal. Ik vond het een bijzonder verhaal.

Het verhaal ‘De roadtrip’ van Kate Reen is ook een favoriet. Het voelde niet als een novelle, maar als een boek. Het is gewoon af. Ik vond hem erg leuk!

Melanie Steentjes sluit de bundel af met ‘Voor de laatste keer’. Een mooie titel om mee te eindigen. Het is een leuk verhaal!

Liefs,

Veronique

Bedankt Books & Butterflies voor het boek!

Je kunt dit boek o.a. bij Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Onze eerste date

Auteurs: Meerdere auteurs
Uitgever: Books & Butterflies
ISBN e-book: 9789464510591

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hieronder op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge