Recensie: Sinners of Saint 1 – Vicious – L.J. Shen

Vicious

Van uitgeverij Tinteling Romance mocht ik meedoen aan de leuke blogtour rondom Vicious van L.J. Shen. Dit is deel 1 van de new adult-serie Sinners of Saint. In mijn recensie vertel ik je meer over het verhaal. Lees je mee?

Het verhaal van Vicious

Hier gaat ‘Vicious’ over:

Emilia

Ze zeggen dat liefde en haat hetzelfde gevoel zijn, ervaren onder andere omstandigheden. Het is waar. De man waarover ik ’s nachts droom, is ook de man die me opjaagt in mijn nachtmerries. Hij is een briljant advocaat. Een crimineel. Een beeldschone leugenaar. Een duivel en een engel, een monster en een geliefde. Tien jaar geleden dwong hij me te vertrekken uit het plaatsje aan de kust waar we woonden. Nu is hij in New York om me op te halen. En pas als ik met hem meega, laat hij me met rust.

Vicious

Ze is een kunstenares die maar amper kan rondkomen. Prachtig en ongrijpbaar, zoals kersenbloesem. Tien jaar geleden stormde ze onaangekondigd mijn leven binnen en zette alles op z’n kop. Daar heeft ze een prijs voor moeten betalen. Emilia LeBlanc is off limits. Ze is de ex van mijn beste vriend. De vrouw die mijn meest duistere geheim kent. Dat zou me wel van haar spoor af moeten houden, maar dat doet het niet. Ze haat me. Niet dat ik me daar iets van aantrek. Ze kan maar beter aan me beginnen te wennen, want ik laat haar niet los voor ik klaar ben met haar.

Mijn mening

De sexy voorkant en de flaptekst maakten mij nieuwsgierig naar het verhaal. Het verhaal voldeed eigenlijk direct aan mijn verwachtingen. Het is sexy, ondeugend, spannend en grof.

De opmaak van de hoofdstukken is mooi gedaan. Er is gelet op details. Er wordt gewisseld tussen ‘nu’ en ’tien jaar geleden’. In het begin is het even wennen wie wanneer aan de beurt is, maar je went er snel aan. Door de flashbacks krijg je langzaam een compleet beeld van het verhaal en de personages.

In het begin was ik even zoekende. De stijl van L.J. Shen is direct. Het is soms zelfs grof. En daar moest ik aan wennen. Het past wel bij een personage als Vicious. Je moet hier wel van houden.

Het verhaal begint redelijk vlak. Op een gegeven moment komt er diepgang in en dan wordt het een verhaal met meerdere lagen. De personages worden dan beter uitgewerkt. Het gaat dan van een leuk liefdesverhaal naar meer.

‘Vicious’ is deel één van de Sinners of Saint-serie. Ik ben benieuwd hoe het verder gaat!

Vicious is sexy, ondeugend, stout, leuk, vol liefde en grof.

Blogtour

Deze leuke bloggers doen ook mee aan de blogtour. Sommige recensies moeten nog online komen:

Liefs,

Veronique

*Bedankt Tinteling Romance voor het boek en de leuke blogtour!

Het boek is verkrijgbaar bij de lokale en online boekhandel.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Vicious

Auteur: L.J. Shen
Uitgever: Tinteling Romance
ISBN e-book: 1230004111931 
Prijs e-book: €8,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge