Recensie: Slangengif – Marja Boomstra

Cover van Loft Books

Vandaag heb ik een spannende thriller voor je! Ik las Slangengif van Marja Boomstra. In mijn recensie vertel ik je meer over dit verhaal. Lees je mee?

Het verhaal van Slangengif

In de psychologische thriller ‘Slangengif’ van Marja Boomstra vertrekt de jonge, onzekere fotografe Floor naar Egypte om met haar collega Veronica een brochure te maken voor een reisbureau. Tijdens de groepsrondreis valt het Floor op dat Veronica erg geheimzinnig doet en zij en de reisleider lijken geen onbekenden van elkaar te zijn. Floor gaat op onderzoek uit en komt erachter dat hun mysterieuze medereiziger Rayan hen, maar ook haar scherp in de gaten houdt.

Hamadi, een man die ze via Facebook kent, blijkt eveneens in Caïro te verblijven en hij staat erop Floor te ontmoeten. Wanneer Veronica gewond raakt en er zelfs een dode valt, besluit de reisorganisatie vervroegd door te reizen naar Riyad, de woonplaats van Hamadi. Floor voelt dat er iets voor haar verborgen wordt gehouden en ontdekt dat haar leven op het spel staat. Waarom is ze werkelijk meegevraagd op deze reis en ziet ze nog kans om te ontsnappen?

Mijn mening

De cover van deze thriller is heel tof gedaan. Het laat Egypte zien, maar heeft ook iets mysterieus. De titel is erg goed gekozen.

‘Slangengif’ is zo’n spannende thriller. Vanaf de eerste pagina weet Marja Boomstra je mee te slepen. Het zit daarnaast erg goed in elkaar. Je wordt goed op het verkeerde been gezet en ik dacht halverwege dat ik eruit was, maar toen bleek het heel anders te zijn. Ik vond dit zo verrassend. Erg goed gedaan!

Floor is een mooi personage. Misschien een tikkeltje naïef. Ze is opgebouwd uit verschillende lagen en maakt een mooie ontwikkeling door.

Marja Boomstra heeft een meeslepende stijl. Het is een stijl die makkelijk leest. Naast dat het plot goed in elkaar zit, is het ook een interessant verhaal met een mooie onderlaag. Op het oog een thriller zoals andere thrillers, maar toch zit er iets extra’s in.

Ik heb enorm genoten van deze spannende thriller. Het staat als een huis. Laat je verrassen en lees deze thriller.

Slangengif is een spannende thriller met een heel goed plot! Het staat als een huis.

Liefs,

Veronique

Bedankt Loft Books voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Slangengif

Auteur: Marja Boomstra
Uitgever: Loft Books
ISBN paperback:  9789047207153 
ISBN e-book: 9789047206781 

2 Replies to “Recensie: Slangengif – Marja Boomstra”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge