Recensie: Sterrenbaai – Irene Hannon

En vandaag nog een recensie! Ik las Sterrenbaai van Irene Hannon. Met veel plezier vertel ik je meer over deze feelood! Lees je mee?

Let op: dit is deel 6 in de Hope Harbor-serie van Irene Hannon. Er kunnen spoilers in deze recensie staan!

Het verhaal van Sterrenbaai

Welkom in het idyllische kuststadje Hope Harbor.

‘Sterrenbaai’ van Irene Hannon is het romantische, zesde deel in de verslavende Hope Harbor-serie. De stugge ex-militair Steven Roark verruilde twee jaar geleden het strijdveld voor het idyllische kustplaatsje Hope Harbor in de hoop het verleden voorgoed achter zich te laten. De idealistische lerares Holly Miller leidt een teruggetrokken bestaan in Hope Harbor, totdat ze gevraagd wordt te vechten voor iets wat haar heel dierbaar is. Steven en Holly komen lijnrecht tegenover elkaar te staan in een probleem dat de kleine gemeenschap verdeelt. Tegelijkertijd kunnen ze de aantrekkingskracht die er tussen hen bestaat niet ontkennen‚Ķ

Mijn mening

De voorkant van ‘Sterrenbaai’ vond ik zo mooi. Het is wel echt een typische romancover. Toch heeft het iets magisch. Ik vind de naam ook heel mooi gekozen. Dit verhaal is trouwens onderdeel van de Hope Harbor-serie (deel zes) en de andere delen hebben ook zulke mooie namen. De andere delen heb ik trouwens nog niet gelezen, maar ik ben wel benieuwd naar meer van dit stadje!

Het geloof heeft een mooie rol in dit verhaal. Het is op een mooie manier erin verwerkt.

Er zitten een aantal mooie lagen in ‘Sterrenbaai’. Daarnaast durft Irene Hannon een gewaagd onderwerp aan te snijden. Het is knap dat ze dit durft. Sorry, geen spoilers ūüėČ

De personages zijn heel menselijk neergezet en ze hebben diepgang. Je pelt als lezer de lagen af als een ui. Het geeft het verhaal iets extra’s. Het maakt het af.

Deze roman is een echte feelgood. Het verhaal is enorm mooi. Ik heb zelf de serie (nog) niet gelezen en ik kan je dus niet zeggen of er spoilers over de andere delen in staan. Ik vond het verhaal goed los te lezen.

Ben je gek op de boeken van Sarah Lark bijvoorbeeld? Dan ga je dit verhaal ook prachtig vinden!

Sterrenbaai is een hele mooie feelgood!

Liefs,

Veronique

*Bedankt KokBoekencentrum voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Sterrenbaai

Auteur: Irene Hannon
Uitgever: KokBoekencentrum
ISBN paperback:  9789029732055 
ISBN e-book: 9789029732062

2 Replies to “Recensie: Sterrenbaai – Irene Hannon”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge