Recensie: Storm op komst – Norine Hristodulu

Van uitgeverij Ambilicious mocht ik het boek Storm op komst van Norine Hristodulu lezen. De voorkant vond ik indrukwekkend en straalde positiviteit en kracht uit. De ondertitel ‘in de spirituele- en de paardenwereld’ maakte me nieuwsgierig. Van te voren wist ik niet wat ik kon verwachten, maar het pakte goed uit voor mij.

Het verhaal

In het verhaal staat het paard Storm centraal. Alles wordt vanuit zijn perspectief geschreven. In de hemel kiest hij voor zijn levensles. Hij gaat voor liefde. Dan komt Storm op aarde. Hij ontmoet hier paard Sheila en wordt verliefd. Maar liefde delen en ervaren is lastig. Zeker voor een paard als Storm. Hij heeft een vurig karakter en is heel ongeduldig. Dit zorgt voor de nodige hindernissen. Storm krijgt in zijn leven verschillende spirituele levenslessen geleerd. Als lezer ga je mee op reis met Storm.

Mijn mening

Van te voren wist ik niet wat ik ervan moest denken. Een verhaal over een paard? Spirituele levenslessen? Hoe heeft Norine dit gecombineerd? Ik was nieuwsgierig en ik stond open voor het verhaal. En dat pakte goed uit. Vanaf pagina één tot aan het einde word je meegenomen op een reis vol met levenslessen. De ene levensles is nog waardevoller dan de andere. Daarnaast zijn veel ‘hindernissen’ herkenbaar en te vertalen naar problemen in het leven van een mens. Het hele verhaal zit vol positiviteit, maar ook emoties als verdriet en angst komen aan de orde. Het boek is enorm inspirerend en zit vol kracht. Het perspectief is origineel en heel goed uitgewerkt. Je vergeet dat Storm een paard is. De schrijfstijl van Norine is fijn en draagt bij aan de positiviteit van het boek. De vormgeving van de hoofdstukken is prachtig. De verschillende foto’s passen bij de hoofdstukken. De voorkant is heel indrukwekkend en past bij het karakter van Storm.

Storm op komst is een boek vol kracht en positiviteit!

Liefs,

Veronique

*Bedankt uitgeverij Ambilicious voor het boek.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie is hier te vinden.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge